Prototipe tonen video dan foto Tesla Cybertruck zonder deurhendels – Beeld en geluid – Nieuws

Prototipe tonen video dan foto Tesla Cybertruck zonder deurhendels – Beeld en geluid – Nieuws
Dia adalah „innovatie“ zonder duidelijke reden. Er adalah geen enkele reden waarom een ​​deurhendel niet zou volstaan, dari aplikasi waarom een, dari een tag niet zou werken bertemu een deurhendel. Terwijl die deurhendel nu juist nog steeds een duidelijk functie heeft: veiligheid. Een „verstopte“ deurhendel is esthetisch misschien wel mooi, maar de omstander die je uit een auto wilt helpen na een ongeluk die „nog nooit een Tesla heeft geopend“ die gaat in een panieksituatie echt niet even kalm de hendeleken.

Je hebt het over dat het minder verbruik oplevert, maar hoeveel minder verbruik hebben we het dan? Realistisch gesproken hebben we het dan zeker over minder dan een procent range. Kijk naar de Cybertruck hierboven, zie de uitstekende delen rond de wielkast… En dan zou een mooie afgeronde deurhendel het verschil maken?

Nog even een anecdote van afgelopen zomer, en ik zweer dit is echt waar: er kwam een ​​dame van middelbare leeftijd hier op de parkeerplaats op het werk, waarschijnlijk een bezoeker van de orthopedgeist die in hezit. Ze stapte uit haar Model X, liep een paar meter, draaide zich om en begon in haar tas te zoeken. En zoeken. En zoeken. Duurde meer dan een minuut, tot ze eindelijk de sleutel gevonden has en op het knopje kon drukken zodat haar deur mooi automatisch dichtging… Dat is dan innovatie.

Waarschijnlijk has zij de deur ook gewoon kunnen sluiten, geen idee hoe dat werkt bij een Model X, maar dat was wel minder stoer geweest natuurlijk. Ik zie het anders, namelijk dat een deur niet zo moeilijk hoef te zijn. Je moet toch fysiek naar de deur om in je auto te stappen, dus zelf aan een hendel trekken om deze open te maken en een greep om deze dicht te trekken is geen „extra moeite“ dari een problem dat opgelost worden hoe. Jeert zo slechts een titik ekstra kegagalan di pintu otomatis een eenvoudige mechanische oplossing te vervangen door een complexe elektronische.

Siehe auch  Belgia memberikan saran perjalanan yang lebih ketat: Sebagian besar Eropa menjadi merah lagi | Untuk perjalanan

[Reactie gewijzigd door Aiii op 25 januari 2022 09:01]

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside