Musk vergelijkt Trudeau bertemu Hitler maar haalt die tweet snel weer weg | Buytenland

Musk vergelijkt Trudeau bertemu Hitler maar haalt die tweet snel weer weg |  Buytenland

Tesla-topman Elon Musk heeft de Canadese perdana menteri Justin Trudeau vergeleken bertemu Hitler. De rijkste man ter wereld verwijderde de tweet bahkan kemudian wel weer.


Musk reageerde een nieuwsbericht dat de Canadese regering de geldstromen naar demonstrerende truckers wil afsnijden. Financiële instellingen zouden geen opdrachten meer mogen uitvoeren waarbij bepaalde crypto-addressen genoemd worden. Door die digitale forex zouden de truckers geld krijgen.

De Tesla-topman plaatste daarop een plaatje van Hitler, met daarop de tekst “Vergelijk me niet met Justin Trudeau. Ik telah mengemis. ” Pada tahun 2019 en 2020 diende de regering van Trudeau geen begroting in, maar afgelopen zomer gebeurde dat wel.

„Lockdown zijn fascistisch“

Eerder sprak Musk al zijn steun uit voor de truckers mati di Kanada pemrotes tegen een vaccinatieverplichting. Musk gaf aan zelf voor vaccinatie tegen het coronavirus te zijn, maar hij adalah tegen de verplichting. Op een eerder moment in de pandemie noemde hij lockdowns ook al „fascistisch“. Genoeg yang berlawanan membuat Musk eind januari nog een grapje op Twitter dat Hitler te vaak aangehaald wordt als mensen het meet elkaar oneens zijn op het sociale netwerk.

Musk tweet veel en komt daarmee nogal eens in de problemen. Pada tahun 20218 stuurde hij een berichtje dat hij Tesla van de beurs wilde halen en daar de financiering voor rond had, maar dat bleek niet zo te zijn. Uiteindelijk bereikte hij in die zaak een schikking met de Amerikaanse beurswaakhond SEC.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside