Vaccinmaker Moderna membuka vestiging komersial di Belgia | Binnenland

Vaccinmaker Moderna membuka vestiging komersial di Belgia |  Binnenland

Het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Moderna wil nog eens zes commerciële dochterondernemingen openen in Europa, waaronder eentje in België.


“De dochteronderneming zorgt voor lokale aanwezigheid ter ondersteuning van de levering van mRNA-vaccins en geneeskundige behandelingen in België”, zegt Moderna donderdag in een persbericht. Zijn coronavaccin Spikevax adalah vaksin voorbeeld van zo’n mRNA.

Waar de Belgische vestiging zal komen, tegen wanneer en hoeveel jobs die zal opleveren, wordt niet in het persbericht vermeld.

Ook navraag van persagentschap Belga Levert weinig informasi tambahan op: “Moderna is actief een team aan het rekruteren om een ​​sterke aanwezigheid in de markt op te bouwen”, klinkt het. “Het team zal een scala aan functies bestrijken – medisch, regelgevend, prijsstelling, terugbetaling, markttoegang, overheidszaken en commerciële operaties. Moderna zal te zijner tijd de kantoorlocatie identificeren en bekendmaken.” En ook nog: “We kunnen geen commentaar geven over de specifieke tijdlijn.”

De andere nieuwe commerciële vestigingen zullen komen in Nederland, Denemarken, Noorwegen, Polen, en Zweden.

“Deze aankondiging bouwt voort op Moderna’s bestaande aanwezigheid in Europa, en tont Moderna’s voortdurende betrokkenheid bij de Europese regio, wat een essentieel onderdeel vormt van de langetermijnstrategie in hemercit.

Moderna adalah momenteel actief di twaalf landen. Het werkt aan mRNA-geneesmiddelen „voor de mogelijke preventie en behandeling van ziekten met een aanzienlijke onvervulde medische behoefte op het gebied van infectieziekten, immuno-oncologie, zeldzame en ultrazeldzame auto-ziekten,“. De pijplijn van Moderna omvat 40 ontwikkelingsprogramma’s, waarvan zich er 25 in de fase van klinische studies bevinden.

Messenger-RNA dari mRNA wordt omschreven als het genetische script dat aan elke cel DNA-instruksi doorgeeft bij het vormen van eiwitten, en op die manier het lichaam de opdracht kan geven om zijn eigen geneesmiddel te maken.

Siehe auch  Saham AS ditutup sedikit

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside