Gelar Kocht Anderlecht 2014? Jelle Van Damme di atas klacht: “Wil weten waar het op staat” | Liga Pro Jupiler

Gelar Kocht Anderlecht 2014?  Jelle Van Damme di atas klacht: “Wil weten waar het op staat” |  Liga Pro Jupiler

Al jaren beweert Roland Duchâtelet dat de landstitel van Anderlecht pada tahun 2014 „gefixt“ werd. Nu hij over nieuw bewijs zou beschikken, heeft hij ook een strafklacht bertemu burgerlijke partijstelling ingediend. Opvallend daarbij adalah dat twee ex-spelers van Standard mee op de kar springen: Jelle Van Damme en Paul-José Mpoku.

Pertama kali terug naar de feiten pada tahun 2014. Anderlecht memulai als derde na het reguliere seizoen aan de play-off. Halvering van de punten moet het nog 3 punten goedmaken op de nummer twee, Club Brugge, en nog 5 punten op leider Standard.

dan lukt. Anderlecht wordt kampioen bertemu 2 punten meer dan de Luikenaars.

Maar de strijd adalah oneerlijk verlopen, beweert Roland Duchâtelet al jaren. Duchâtelet onderneemt juridische stappen, maar zijn verhaal wordt nooit echt onderzocht.

Na de documentaires „Le Milieu du Terrain“ di RTBF, de Pano di atas Dejan Veljkovic rond het voetbalschandaal en de doorverwijzing van 56 namen uit het voetbal naar de strafrechter, doet hij een nieuwe poging.

De tongen zijn sinds het voetbalschandaal losgekomen. Justitie moet haar werk nu doen.

Roland Duchâtelet

Duchâtelet heeft een strafklacht ingediend bertemu burgerlijke partijstelling. „De tongen zijn sinds het voetbalschandaal losgekomen. Er zijn nieuwe getuigenissen en justitie moet haar werk nu doen.“

Duchâtelet heeft klacht ingediend tegen de club Anderlecht en Genk. En tegen de spelers Anthony Vanden Borre (ex-Anderlecht) en Ilombe Mboyo (ex-Genk).

Door horloges weg te schenken aan ploegmaats zouden die twee voetballers de wedstrijden Anderlecht-Genk (4-0 voor Anderlecht) en Genk-Club Brugge (3-2 voor Genk) beïnvloed hebben.

Siehe auch  "Gereja kosong di Brabant, di tanah air saya mereka penuh"

Duchâtelet diende nog een bijkomende klacht in tegen onbekenden. Volgens bronnen zou hij daarmee makelaar Mogi Bayat viseren.

Jelle Van Damme: „Het zegt genoeg dat Anderlecht zelf klacht heeft ingediend“

Dat er binnen het voetbalmilieu tongen zijn losgekomen, verklaart waarom twee sleutelspelers van Standard in het seizoen 2013-2014 mee op de kar springen van Roland Duchâtelet.

Jelle Van Damme en Paul-José Mpoku sluiten zich aan bij de klacht van Duchâtelet tegen Anderlecht en Racing Genk. Vanden Borre en Mboyo mantan perguruan tinggi Niet tegen hun.

Dalam podcast MIDMID gaat Van Damme kort di op zijn initiatief. „Als het klopt dat bepaalde mensen georkestreerd hebben dat de titel dat seizoen naar Anderlecht is gegaan, dan wil ik dat dat onderzocht wordt. De enige optie is dan om een ​​klacht in te ze dienen“, me.

Het is niet dat ik een slechte verliezer ben, ik wil gewoon weten waar het op staat.

Jelle Van Damme

Anders dan Roland Duchâtelet – die geen geld vraagt, maar hoopt dat Standard de titel krijgt en het Belgische voetbal gezonder wordt – vragen de twee spelers een schadevergoeding van 500.000 euro.

Ze hebben mogelijke premis misgelopen en er werd hen misschien ook een extra prijs op hun palmares afgenomen.

Toch beweert Jelle Van Damme dat hem hem niet daar om te doen is. „Het gaat me niet om het geld en ook niet om een ​​titel extra op mijn CV. Het is niet dat ik een slechte verliezer ben, ik wil gewoon weten waar het op staat.“

Siehe auch  Spanyol juga tidak bisa memenangkan pertandingan keduanya di Kejuaraan Eropa | Kejuaraan Eropa 2020

„Volgens mij gaat het over dezelfde personen die in Operatie Zero genoemd worden. Die mensen zijn vandaag nog allemaal actief in het voetbal. Wat we horen, heeft niets met sport te maken. Als er een optie bestaat omsen et duit sote halen, dan moeten halen, dan kami melakukannya.“

„Mij is het niet te doen om het huidige bestuur van Anderlecht dari Genk, maar het zegt genoeg dat het huidige Anderlecht-bestuur zelf een klacht heeft ingediend.“

Nieuwe bestuur Anderlecht diende zelf een klacht in

Anderlecht heeft enkele maandag geleden zelf een klacht ingediend in het dossier rond mogelijke pengaturan pertandingan di het seizoen 2013-2014. Het huidige bestuur wil zich daarmee fariëren van het vorige.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside