Cincin Elden | Alles Wat We Weten

Cincin Elden |  Alles Wat We Weten

Cincin Elden | Alles Wat We Weten – De release van het volgende FromSoftware avontuur komt nu wel heel dichtbij, want op 25 februari kunnen spelers de wijde wasld in die door twee grote name is vormgegeven: Hidetaka Miyazaki en George RR Martin (Game of Ones). Wij hebben al twee preview aan de game gewijd en zo vlak voor de release is het handig om alle beschikbare informatie op een rijtje te zetten. Dit artikel kan spoiler bevatten over het verhaal dus lees zeker niet verder als je het liefst zo min mogelijk wilt weten. Met die waarschuwing in het achterhoofd, duiken we het diepe in met dit Alles Wat We Weten artikel van Elden Ring.

Het verhaal en de setting van Elden Ring

Hoewel we lang nog niet alles weten over het verhaal van Elden Ring, hebben we inmiddels wel een kleine indruk hoe het ongeveer in elkaar steekt. In de Lands Between – het koninkrijk waarin je vertoeft – wordt de wereld geregeerd met behulp van de Elden Ring. Dit zou je kunnen zien als een soort wetboek en deze dicteert dus hoe de stand van zaken hoort te lopen. De Elden Ring bestaat uit allerlei Rune die in kleine en grote forten voorkomen. Een van de grote Rune mati karena de dood gaat, plot wordt echter dicuri. Dood adalah konsep waar de heersers nooit mee te maken kregen, maar daar adalah beranda di gekomen. Marika the Eternal, de koningin van het land, werd tot het uiterste gedreven om het koninkrijk bij elkaar te houden terwijl er overal oorlog ontstond en niets anders dan chaos overbleef.

De halfgoden namen het op tegen de huidige heersers en niets anders dan oorlog bleef de Lands Between teisteren. Er ontstond een soort machtsvacuüm, waarin elke leider de kans probeerde te grijpen om de troon eigen te maken en de nieuwe Golden Order te stichten. Na al deze tijd van bloedvergieten stonden enkel de twee sterksten tegenover elkaar en zij vochten tot de dood erop volgde. Hier kwam echter geen winnaar uit voort en zo bleef de wereld dus in een gebroken staat achter. De Tarnished – de speler – verschijnt echter ten tonele in deze verwarrende tijd en het is aan jou om de Elden Ring sudah selesai dibuat. Permainan yang lebih baik dari sebelumnya, permainan Soulsborne, kan het echter ook het tegenovergestelde zijn. Misschien vind jij de huidige stand van zaken wel prima en houd je de wereld liever in chaos? De keuze om de troon te bestijgen en de wereld te verbeteren is hoogstwaarschijnlijk aan jou.

Siehe auch  Wendy kecewa dengan tanggapan Van Ark: 'Sama sekali tidak ada ampun'

Dit alles vindt dus plaats in de Lands Between dat verdeeld is in beragam gebieden en kleinere koninkrijken. Lihat pengaturan kunnen vergelijken met de Dark Souls franchise alleen is deze wereld uiteraard veel groter. Dari Perangkat lunak stapt van het desain level lineaire af en di Elden Ring heb jij vrijwel vanaf het begin de vrijheid om te gaan en staan ​​waar jij wilt. Je kan er uiteraard voor kiezen om puur de verhaallijn te volgen, maar dan ga je ongetwijfeld gebieden missen en dus nieuwe wapens, spreuken, pantser en nog meer mogelijk niet vinden. Net als in de andere Dari perangkat lunak permainan kata je gestimuleerd om op onderzoek uit te gaan. Wie weet kom jij wel geheimen tegen die mogelijk een grotere impact hebben dan je zou denken. Het lot van de Lands Between ligt in de handen van de Tarnished en alleen jij hebt de macht om dit alles te beranda.

De gameplay van Elden Ring

Wat betreft de gameplay zal het voor Soulsborne liefhebbers vertrouwd aanvoelen. Lihat gameplay dari Dark Souls III juga dasar dient dan di game sebelumnya van deze ontwikkelaar daar elemen aan toevoegen. Zo kan je eindelijk springen en zijn stealth situasi nu ook mogelijk, iets wat weerder al zagen in Sekiro: Shadows Die Twice. Verder keert de beruchte Power Stance uit Dark Souls II terug en kan je dus twee wapens van dezelfde types hanteren om unieke combo’s uit te delen. Spelers die meer voelen voor een defensieve stijl kunnen zich ook vermaken di Elden Ring. Ofwel spelers die graag met een boog spelen of graag spreuken gebruiken, komen aan hun trekken.

Wat je mag verwachten als je eenmaal speelt is tot in de basis het bekende Dark Souls gevoel. Het grote verschil is natuurlijk dat dit alles zich afspeelt in de Lands Between wat een groot speelveld voor de spelers is. Gezien de omvang van de gebieden is het dan ook meer dan logisch dat we een paard krijgen in Elden Ring. Vroeg in de game maak je namelijk al kennis bertemu jouw trouwe viervoeter Torrent, die samen bertemu jou de landen gaat verkennen. Net als dalam game de voorgaande van FromSoftware kata je ook nu gestimuleerd om op pad te gaan en te exploreren. Gameplay adalah dus een mix van brute actie, verkenning, het vinden van geheimen en uiteraard de nodige portie doodgaan, zoals we dat kennen.

Siehe auch  Halo Infinite akan menerima pembaruan minggu depan dengan daftar putar baru dan perubahan tantangan

kosong

Tijdens het exploreren kan je patrouilles tegenkomen, plots overvallen worden en natuurlijk geheime plekken ontdekken zoals verborgen grotten. Deze grotten kan je vergelijken met de Chalice Dungeons uit Bloodborne en aan het einde zal je altijd een baas treffen die je moet verslaan. Baca lebih lanjut geeft deze verschillende soorten beloningen die jou verder in je avontuur kunnen helpen. Semua verborgen lokasi voelen uniek aan en zijn ieder op hun eigen manier vormgegeven. Je kunt daarnaast ook Tegenkomen NPC di deze dungeons die misschien nanti wel eens erg van pas kunnen komen, net zoals je deze individuen in de rest van de Lands Between ontmoet.

Cincin Elden: Edisi pra-pesanan

Net als de meeste games kent Elden Ring speciale uitgaves die we hieronder nog even kort toelichten. Spelers die de Standaard Editie hebben gekocht als pra-pesan – zowel fysiek als digital – krijgen een digitale Panduan Petualangan en een ekstra Gesture, die je in de game kunt gebruiken om jouw ware kracht te tonen. Pilihan yang berbeda dari € 54,99 en € 59,99 untuk platform en de game adalah untuk konsol generasi saat ini niet duurder dan versi de andere. Verder kan je ervoor kiezen om de Deluxe Edition aan te schaffen voor €89,99. Hierin krijg je de game aangeboden evenals een digital artbook dan soundtrack.

kosong

Cincin Elden: Edisi Peluncuran

Tegen dezelfde prijs de Standaard Editie kan je er ook voor kiezen om de Launch Edition te kopen. Deze kost €59,99 en bij deze versie krijg je nog wat leuke extra’s. Allereerst krijg je natuurlijk de game aangeboden en je krijgt er ook nog passende art cards bij. Verder bevat de Launch Edition een geweven patch, een sticker set en een poster van het formaat 393×334 milimeter. Hieronder kan je de editie bekijken.

Siehe auch  Aplikasi Xbox untuk Windows 10 diperbarui dengan dukungan Xbox Cloud Gaming dan Remote Play

kosong

Cincin Elden: Edisi Kolektor

Voor de echte liefhebbers van de Soulsborne franchise adalah er natuurlijk ook een Collector’s Edition beschikbaar. Voor deze uitgebreide editie moet je wat dieper in de buidel tasten, want deze kost je €199.99. Voor zo’n prijs krijg je natuurlijk ook wel meer extra’s, waaronder een beeldje van Malenia – Blade of Miquela, een exclusieve steelbook en een hardback exemlaar van het Elden Ring art book bestaande uit 40 pagina’s. Deze editie is inmiddels uitverkocht en je kunt deze waarschijnlijk niet meer vinden. Hieronder de volledige konten van de Collector’s Edition van Elden Ring.

kosong

Cincin Elden: Edisi Kolektor Premium

Tot slot adalah er nog de meest exclusieve editie voor Elden Ring dan dat de Premium Collector’s Edition. Deze heeft maar liefst een prijskaartje van € 259,99 en ada di grote lijnen hetzelfde als de Collector’s Edition. Het grote verschil in de Premium version is dat je er nog een 1:1 replika van de helm van Malenia bij krijgt. Uiteraard dit een leuke Collectable die je in de kast, vitrine of op de plank kunt plaatsen. Deze editie is exclusief verkrijgbaar bij de toko online van Bandai Namco en deze is inmiddels eveneens volledig uitverkocht. De inhoud van deze editie op de afbeelding hieronder.

kosong

Pratinjau Cincin Elden

Naast dit artikel hebben wij al meerdere keren de kans gehad om Elden Ring te kunnen spelen. Pada bulan november adalah tes jaringan de gesloten waarin we onze eerste kennismaking met de game hadden en daar hebben we destijds een pratinjau lebih dari geschreven. Di die preview duiken kita dieper di op de algemene zaken van Elden Ring en hoe de game precies aanvoelt. Onlangs kregen we ook nog de kans om met de laatste – en hoogstwaarschijnlijk final build – van Elden Ring aan de slag te gaan. Wil je meer weten over de gebieden van Elden Ring en wat je allemaal kan aantreffen? Dan kan je daarvoor terecht bij pratinjau onze tweede.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside