Pembaruan perangkat lunak iPhone gaat binnenkort anders aanpakken

Pembaruan perangkat lunak iPhone gaat binnenkort anders aanpakken

Ingin mengunduh pembaruan perangkat lunak untuk iPhone, dari ponsel cerdas een andere, dan apakah itu benar melalui een wifi-verbinding te doen. Desondanks zijn er toch mensen die gebruikmaken van een mobiel netwerk voor die handeling. Als je dat liever doet of als het niet anders kan, is het wel handig dat je daartoe in staat bengkok.

Berakhirlah dengan bersih waar de schoen een beetje wringt voor eigenaars van een moderne iPhone. Tot aan de lancering van het twaalfde model het enkel mogelijk een software-update te downloaden via een wifi-netwerk. Was je onderweg en wilde je per se updaten, dan was dat dus helaas niet mogelijk dankzij deze beperking.

unduhan wifi zonar perangkat lunak iPhone

Maar sinds de release van de iPhone 12 en 13 adalah pembaruan iOS mogelijk yang diunduh melalui jaringan 5G. De derde bèta van iOS 15.4 petunjuk naar een functie waar veel gebruikers mogelijk al jaren op wachten. Daar staan ​​namelijk verwijzingen in naar het downloaden van zo’n update via een 4G-netwerk.

iPhone 13 Pro
Heerlijk beeldscherm (Afbeelding: Mark Hofman/OMT)

Het lijkt er dus op dat Apple soepeler wil omgaan meet het idee van een update downloaden. Wanneer je namelijk een updatemelding krijgt, dan krijg je tevens de vraag dari je die wil binnenhalen melalui een mobiel netwerk. Je krijgt de optie hiervoor te kiezen, waardoor je dus in feite kunt downloaden wanneer je wil.

Apple geeft wel een waarschuwing

Uiteraard waarschuwt Apple voor eventuele kosten die verbonden zijn aan het downloaden via het mobiele netwerk. Dat is handig voor de mensen die een beperkt mobiel abonnement hebben en (flink) moeten betalen voor de verbruikte MB buiten het abonnement om. Het zal hier di Belanda waarschijnlijk wel loslopen.

Siehe auch  Konsol Xbox Series X mendapat peningkatan besar

Dit is niet de enige, handige functie die iOS 15.4 dengan perangkat keras terbaru. Het besturingssysteem zorgt er namelijk voor dat ID Wajah einelijk om kan gaan bertemu mondneusmaskers. Daarnaast komen er nieuwe emoji aan, kun je rekenen op Universal Control en update voor onder meer de iCloud-sleutelhanger.

Astaga? Email aktif. Wij zijn je dankbaar.

9to5mac

Wees de eerste die reageert.

Artikel Reageer:

iOS 15.4 zet pembaruan perangkat lunak iPhone mogelijk di tumit ander daglicht

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside