Liverpool pleegt hold-up bij Inter bertemu 2 gol di slotkwartier | Liga Champions UEFA 2021/2022

Liverpool pleegt hold-up bij Inter bertemu 2 gol di slotkwartier | Liga Champions UEFA 2021/2022

In de kraker tegen Inter heeft Liverpool een stevige optie genomen op de kwartfinales van de Champions League. Inter domineerde, maar kreeg di het slotkwartier 2 keer het deksel op de neus.

Inter – Liverpool di akhir catatan:

 • waktu tidur: Een kwartier voor het einde maakt Firmino het verschil. Bertemu een rake kopbal op een hoekschop van Robertson laat de invaller Handanovic verslagen achter. Een koude douche voor Inter en nog geen acht minuten later maakt Salah het nog wat erger.
 • Pertandingan Man van de: Het is een wat flauwe woordspeling, maar Virgil Van Dijk speelde wel degelijk een dijk van een wedstrijd. De Nederlander adalah achteraan nog maar eens de rots in de branding bij Liverpool bertemu dengan uitstekend positiespel en krusial intervensi. Bovendien gaf hij ook nog eens de assist voor de 0-2 van Salah.
 • Statistik: De cijfers van Mo Salah zijn om van te duizelen. De Egyptenaar scoorde vanavond voor de 8e keer opeenvolgende keer in een CL-uitwedstrijd. Na 50 wedstrijden voor Liverpool di Liga Champions staat zijn teller op 33 gol. Alleen Cristiano Ronaldo (51 gol bertemu Real) en Robert Lewandowski (36 bertemu Bayern) scoorden vaker in hun eerste 50 CL-wedstrijden voor hun club.

Mané net over de lat, Calhanoglu óp de lat

Inter stond na 10 jaar eindelijk nog eens bij de laatste 16 op het kampioenenbal en de honger adalah duidelijk groot. Liverpool probeerde het spel te maken, maar de thuisploeg speelde vol overgave en zat er bijzonder kort op.

Op het kwartier culmineerde het pittige wedstrijdbegin in een reuzenkans voor beide ploegen. Robertson schilderde een vrije trap op het hoofd van Mané en die kopte nipt over. Pertemuan antar antwoordde bertemu een schitterende actie van Calhanoglu. Na een knappe aanname schoot die in én tijd vanuit een erg scherpe hoek, pal op de lat.

Nadien werd het allemaal wat minder di San Siro, al bleef het voortdurend opletten. Calhanoglu kon bertemu een krusial inggreep Salah maar net het scoren beletten, aan de overkant deed Konaté hetzelfde bij Dzeko.

Siehe auch  NOS: Kabar baik bagi pesepakbola amatir hingga usia 27 tahun, olahraga tim kembali diizinkan

Calhanoglu komt akelig dicht bij de 1-0:

Liverpool memberi tahu tim gendeloo Inter di slotkwartier

Inter kwam scherp uit de kleedkamer en dwong Liverpool dalam pertahanan het. De thuisploeg kwam al na enkele menit bijzonder dicht bij de 1-0. Gelanceerd door een prachtige cross van Dumfries bracht Perisic de bal goed voor doel, maar Martinez kwam nét te laat.

Bij Liverpool maakten de invallers het verschil. Op het uur kon Diaz van dichtbij uithalen, maar Skriniar kon zijn schot nog nét afblokken. Een kwartier kemudian memiliki Firmino meer geluk op een hoekschop. Hij kopte de bal aan de eerste paal buiten het bereik van Handanovic di de verste hoek.

Een koude douche voor Inter en nog geen 8 menit kemudian stak Liverpool het mes nog wat dieper in de wonde. Van Dijk kopte een voorzet van Alexander-Arnold tot bij Salah en die frommelde de bal voorbij een bos van Inter-spelers in doel. Een zwaar vonis voor Inter, dat een klein mirakel nodig heeft om nog door te stoten naar de kwartfinales.

 1. tweede helft, minuut 94 pertandingan afgelopen
 2. tweede helft, minuut 93. Einde. Inter houdt een kater over aan deze heenwedstrijd di akhir 1/8e. De thuisploeg speelde een prima wedstrijd en kwam een ​​paar keer dicht bij de 1-0, maar Liverpool sloeg in het slotkwartier ongenadig toe. Invaller Firmino opende de score op een hoekschop en Salah duwde het mes nog wat dieper in de wonde. De Engelse topclub neemt nu al een optie op de kwartfinales. .
 3. tweede helft, minuut 92. 3 menit ekstra. De buit adalah binnen voor Liverpool, dat de wedstrijd rustig uitspeelt. De ontgoocheling staat op de gezichten te lezen bij de Inter-aanhang. .
 4. tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Internazionale, Federico Dimarco erin, Alessandro Bastoni eruit
 5. tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Internazionale, Andrea Ranocchia erin, Stefan de Vrij eruit
 6. tweede helft, minuut 87. Vervancing bij Internazionale, Matteo Darmian erin, Denzel Dumfries eruit
 7. tweede helft, minuut 87. Vervancing bij Internazionale, Roberto Gagliardini erin, Arturo Vidal eruit
 8. tweede helft, minuut 87. Inzaghi grijpt in met drie wissels. Vidal, De Vrij en Dumfries worden naar de kant gehaald voor Gagliardini, Ranocchia en Darmian. .
 9. tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Liverpool, James Milner erin, Thiago eruit
 10. tweede helft, minuut 83. Salah verdubbelt de voorsprong. Het wordt nog wat erger voor Inter. Ampere 8 menit dengan 0-1 staat het 0-2. Van Dijk kopt een voorzet terug tot bij Salah en die frommelt de bal door een bos van Inter-benen in doel. .
 11. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 83 pintu Mohamed Salah van Liverpool. 0, 2.
 12. tweede helft, minuut 83.
 13. tweede helft, minuut 80. Perisic knnalt over. Sanchez krijgt de bal net niet tot bij Dzeko, maar Perisic kan bij de herneming wel in én tijd uithalen. Zijn schot zoeft di atas doel van Allison. De tijd startt te dringen voor Inter. .
 14. tweede helft, minuut 79.
 15. tweede helft, minuut 76. Firmino brengt Liverpool op voorsprong! Wat een opdoffer voor Inter! Liverpool slaat genadelos toe op een hoekschop! Firmino kopt de bal aan de eerste paal net buiten het bereik van Handanovic di de verste hoek. .
 16. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 75 pintu Roberto Firmino van Liverpool. 0, 1.
 17. tweede helft, minuut 73.
 18. tweede helft, minuut 71. Counter niet goed uitgespeeld. Vidal stuurt Dzeko randje buitenspel weg. De Bosniër wil de bal breed leggen voor de mee opgerukte Dumfries, maar Alexander-Arnold zit er goed tussen en werkt de bal in hoekschop. Inzaghi kan zijn ontgoocheling niet verbergen en begraaft zijn hoofd in zijn handen. .
 19. tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Internazionale, Alexis Sánchez erin, Lautaro Martínez eruit

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside