Eerste grote Windows 11-update voegt ondersteuning toe voor Android-apps – Komputer – Nieuws

Eerste grote Windows 11-update voegt ondersteuning toe voor Android-apps – Komputer – Nieuws

De eerste grote Windows 11-update, die gepland is voor de komende maand, voegt onder meer ondersteuning van Android-apps toe. Ook wordt het mogelijk om het scherm te delen en gesprekken te muten vanuit de taakbalk.

Lihat Microsoft di een blogpost, waarin het terugblikt op de introductie van Windows in oktober vorig jaar. Daarin schrijft het dat er in de komende maand ’nieuwe ervaringen‘ toegevoegd worden aan Windows 11, di de eerste grote update van het besturingssysteem. Het gaat onder meer om een ​​publieke preview van hoe Android-apps gebruikt kunnen worden op Windows 11 melalui de Microsoft Store.

Fungsi awal Microsoft een aantal nieuwe berfungsi untuk meningkatkan aan de taakbalk, elemen sentral di Windows 11. Zo wordt het via de taakbalk makkelijker di om gesprekken het geluid te dempen, wordt het makkelijker melalui formulir hetgaat de lenk de lenk.

Ook adalah Microsoft van plan om in de komende maand een nieuw ontwerp te tonen van Notepad en Media Player. Volgens The Verge gaat Microsoft ook de klok terughalen naar de taakbalk op een tweede scherm, iets wat Windows 10 we have. Microsoft adalah sinds oktober aan het testen meet het bieden van ondersteuning voor Android-apps di Windows. Ok bracht Google di januari een bétaversie uit van Mainkan Game untuk Windows.

Siehe auch  Minecraft Expansion Dungeons Echo Void Datang 28 Juli

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside