Urbanus viert 50 jaar carrière bertemu nieuwe zaalshow, en neemt deels speeldata van gebleseerde Jacques Vermeire over

Urbanus viert 50 jaar carrière bertemu nieuwe zaalshow, en neemt deels speeldata van gebleseerde Jacques Vermeire over

Letterlijk een geluk bij een ongeluk adalah awal dari nieuwe tournee van Urbanus. Want die is rechtstreeks gellinkt aan de blessure van komiek Jacques Vermeire (70). Die herstelt momenteel van een operatie aan zijn gebroken schouder, na een val in de tuin.

Nochtans memiliki Vermeire grootse plannen: hij zou dit voorjaar bertemu zijn nieuwe zaalshow „70+“ op tournee gaan, samen bertemu zijn kinderen Julie en Maxime, en hun partner. Vader en kinderen Vermeire nemen sinds de coronacrisis vaak TikTokfilmpjes op samen, en hadden op die manier gemerkt dat ze graag samen iets wilden brengen voor het publiek.

Maar door zijn revalidatie moet Vermeire zijn volledige tournee van dit voorjaar schrappen, termasuk uji coba. Van maart tot mei op het podium staan ​​voor 35 show, dat lukt niet. De tournee adalah door corona al eens uitgesteld, dus nogmaals uitstellen adalah ook niet meteen optie. Vermeire hoopt dat hij na de zomer weer op het podium kan staan.

Daarom neemt Urbanus enkele speeldata over met zijn nieuwe show. Dat hebben beide komieken samen bekendgemaakt op een persconferentie di Keerbergen, de thuishaven van Vermeire. „Urbain en ik kennen elkaar goed, voor mij lukt het momenteel niet, dan liever op deze manier“, zegt Vermeire aan VTM Nieuws.

En zo raakt Urbanus dalam agenda teater de overvolle toch aan speeldata. Tiket wie een memiliki voor de show van Jacques Vermeire, zal dat kaartje op verschillende plekken kunnen omruilen voor een plaats voor de show van Urbanus. Ok je geld terugvragen, adalah een optie. Semua tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd.

Siehe auch  Putri Harry, Lillibit, tidak memiliki tempat dalam suksesi takhta | dunia pertunjukan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside