Familie van dodelijk slachtoffer op set ‚Rust‘ lanceert opmerkelijk animatiefilmpje om klacht tegen Alec Baldwin kracht bij te zetten

Familie van dodelijk slachtoffer op set ‚Rust‘ lanceert opmerkelijk animatiefilmpje om klacht tegen Alec Baldwin kracht bij te zetten

De nabestaanden van de overleden cameravrouw Halnya Hutchins hebben een animatiefilmpje gemaakt waarin zij het dodelijke insiden op de set van de film Karat nada. Het filmpje moet volgens de familie het “gevaarlijke gedrag” van acteur Alec Baldwin ilustreren.

Bron: Los Angeles Times

De nabestaanden van Hutchins hebben dinsdag een klacht ingediend tegen acteur Alec Baldwin voor het dodelijke schietincident dat op 21 oktober 2021 plaatsvond op de set van de film Karat. Insiden bij dat overleed cameravrouw Halyna Hutchins en ook regisseur Joel Souza raakte gewond aan de schouder door een kogel die Baldwin afvuurde. Onderzoek wees uit dat de Colt die Baldwin bij een repetitie vast has een echte kogel bevatte. Baldwin adalah daarvan zelf niet op de hoogte. Saat yang tepat adalah nog onduidelijk hoe dat kon gebeuren.

“Meneer Baldwin was degene die het pistol vasthield, dus als hij niet has geschoten, zou ze niet zijn gestorven”, vertelde de advocaat van de familie van Hutchins op een persconferentie. Volgens de advocaat werden er verschillende voorzorgsmaatregelen niet gerespecteerd. De familie vraagt ​​​​dan ook een schadevergoeding voor het “tragische verlies” van de 42-jarige cameravrouw.

De familie van Hutchins gaf dinsdag een persconferentie over die klacht. Tijdens die persbriefing toonden ze ook een geanimeerd filmpje van bijna tien minuten waarin het schietincident gereconstrueerd wordt. Di de eerste vijftig seconden adalah te zien hoe Baldwin een vuurwapen krijgt van iemand en daarna zonder waarschuwing de trekker overhaalt. Het vuurwapen gaat af en Halnya Hutchins berkeliaran di elkaar. Bertemu dat filmpje wil de familie van Hutchins aantonen dat het gedrag van de acteur “gevaarlijk” was.

(sgg)

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside