Apakah dit waarom Jaimie Vaes geen klacht indient tegen Lil Kleine? “Rencana Maakt deel uit van bewust” | Showbizz

Apakah dit waarom Jaimie Vaes geen klacht indient tegen Lil Kleine?  “Rencana Maakt deel uit van bewust” |  Showbizz

Privé/RTL BoulevardJaimie Vaes (32), de vriendin van Lil Kleine (27), heeft vooralsnog geen klacht tegen hem ingediend nadat hij haar vorige week vrijdag zou hebben mishandeld. Volgens sommigen doet ze dat uit angst, dari omdat ze niet van plan is om weg te gaan bij de rapper, maar volgens een insider zit de vork anders in de steel. “Ze heeft een uitgekiend plan”, klinkt het di Weekblad Privé.


Lil‘ Kleine werd zondagavond aangehouden nadat er beelden opdoken waarop hij een vrouw mishandelde. Hij trok haar onder meer aan haar uit de auto en klemde haar hoofd tussen de deur. Al snel werd duidelijk dat het om zijn eigen vriendin Jaimie Vaes zou gaan, en het was niet de eerste keer dat het koppel op die manier in de aandacht kwam. In mei vorig jaar werd Kleine al eens opgepakt na een insiden di Ibiza – maar nanti minimaliseerde Jaimie de feiten. “Wij zien elkaar graag”, klonkt het.

Verschillende vrienden van Jaimie lieten de afgelopen dagen uitschijnen dat het niet de eerste keer is dat een van hun ruzies uit de hand loopt, maar het is wél de eerste keer dat er beelden zijn van het voorval Detail opvallend: de opnames werden vermoedelijk gemaakt door de beveiligingscamera aan de woonst van het koppel zelf. En toch circuleerden de beelden al snel op enkele ‚roddelkanalen‘, die ze gretig verspreidden en zo voor de arrestatie van Scholten zorgden. Hoe ze die in handen kregen, is niet duidelijk, maar er wordt gefluister dat Vaes zélf de beelden verspreid heeft. Tenminste: ze zou ze naar vrienden gestuurd hebben, waarna iemand ze doorpeelde aan de juice channels. Volgens RTL Boulevard houden vrienden van Vaes trouwens al jaren material bij over alle geweldadige incidenten van Lil‘ Kleine.

Siehe auch  Roos adalah orang pertama yang keluar dari 'The Masked Singer': Tonton semua pertunjukan dan buka topengnya di sini | Penyanyi Bertopeng 2022

Waarom geen aangifte?

Dat Jaimie (nog) geen aangifte deed tegen Scholten wegens mishandeling, begrijpen veel mensen niet. “Ze lijdt aan Stockholmsyndroom”, klik di media sosial. Maar apakah itu wel zo? Volgens een insider is voor Vaes de maat wel degelijk vol, en zou ze geen klacht willen neerleggen uit financiële redenen. Ze zou zelfs voor het incident van zondag al op zoek geweest zijn naar een eigen woning voor zichzelf en haar zoontje. “Ze wil een zo hoog mogelijke regeling voor zoon Lio en voor zichzelf, met een afkoopsom en een huis”, vertelt de bron di Privé. “En daarover kan ze onderhandelen onder de dreiging ook nog aangifte te gaan doen.” De rapper zou maar al te goed beseffen dat hij voor langere tijd achter de tralies kan verdwijnen als Vaes haar kaarten op tafel legt. „Jorik sudah selesai. Hij trok zijn drie dagen in die politiecel al niet en is doodsbang te worden veroordeeld tot een celstraf.”

LEES OK

Jaimie Vaes heeft geen aangifte gedaan tegen Lil‘ Kleine wegens salah penanganan

Zangeres Anouk neemt het op voor Jaimie Vaes na salah penanganan Lil‘ Kleine: „Omong kosong-verontschuldiging“

“Vorige keer west we het. Nu zien we het”: dat Lil Kleine opnieuw een vrouw mishandelt, verbaast niemand (+)

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside