Zinderende temperaturen in Spanje deze week met 35ºC in sommige streken

Zinderende temperaturen in Spanje deze week met 35ºC in sommige streken

Zinderende temperaturen in Spanje deze week met 35ºC in sommige gebieden Credit: Twitter @AEMET_Esp

Het Meteorologisch Agentschap van de staat van Spanje heeft deze week gewaarschuwd voor temperaturen in het grootste deel van het land van maandag 16 mei tot vrijdag 20 mei.

Spanje zal deze week naar verwachting stijgende temperaturen zien Het Meteorologisch Agentschap van de Staat van Spanje.

“Deze week zullen we de stijgende temperaturen in de gaten moeten houden🌡️. De kaart van dinsdag in de afbeelding, met waarden boven de 35ºC in de Ebro/Guadalquivir-vallei, doet al denken aan de zomer, maar zal naar verwachting in de loop van de week aanzienlijk meer stijgen“, tweette AEMET.

Krediet: Twitter @AEMET_Esp

De voorspelling van AEMET voor temperaturen in Spanje voor de komende week is als volgt:

Maandag 16 Mei.

De verwachting is dat de dagtemperaturen in Spanje zullen stijgen, behalve in het noordoosten van het schiereiland, de Balearen en de Canarische Eilanden, waar ze onveranderd zullen blijven. De nachttemperaturen stijgen in het uiterste zuidoosten van het schiereiland en dalen in het grootste deel van de rest van het schiereiland.
Wind uit het zuidwesten aan de Atlantische kant van het Iberisch schiereiland, met sterke tussenpozen aan de Galicische kust. Westelijk aan de zuidkust van het Iberisch schiereiland, zuidelijk op de Balearen en noordoostelijk op de Canarische Eilanden. Licht en variabel in de rest van het gebied.

Siehe auch  Pada hari Sabtu Anda akan melihat film dokumenter Adrian van Dis, seorang yang sangat percaya pada NPO 2

dinsdag 17 mei.

De temperaturen in Spanje stijgen, behalve in het noordwesten van het schiereiland, het Middellandse Zeegebied en de Canarische Eilanden, waar ze onveranderd blijven.
Wind uit het zuidwesten in Galicië en het noordelijke plateau, met sterke tussenpozen aan de Galicische kust. Westelijk in de Straat van Gibraltar en noordoostelijk op de Canarische Eilanden. Licht en variabel in de rest.

woensdag 18 mei.

De maximumtemperaturen zullen dalen in het noorden van Galicië en het westen van Asturië, maar zullen stijgen in het grootste deel van het binnenland van het schiereiland en aan de noordkust van Catalonië. In de Guadalquivir-vallei en in het midden van de Ebro worden temperaturen verwacht van meer dan 35ºC. In Galicië zullen de minimumtemperaturen dalen. Voor de rest weinig verandering. Licht oostelijk in de Straat van Gibraltar. Lichte wind variabel in de rest van het schiereiland en de Balearen, overgaand in westelijke richting in de Cantabrische Zee en neigend naar zuidelijke richting in de rest. Passaatwind op de Canarische Eilanden.

Donderdag 19 Mei.
De maximumtemperaturen zullen stijgen in het westelijke derde deel van het Iberisch schiereiland en zullen de neiging hebben om te dalen in het oosten van Catalonië en het binnenland van Valencia. In de Guadalquivir-vallei en wellicht ook in de Taag- en Guadiana-valleien wordt een temperatuur verwacht van meer dan 35ºC. De minimumtemperaturen zullen stijgen in het centrum van het schiereiland en ook in de Pyreneeën. Voor de rest weinig verandering.
De wind zal neigen naar oostelijker en sterker worden. De wind waait uit het zuidoosten in de Ebro-vallei en het derde oosten van het Iberisch schiereiland en uit het oosten op de Balearen. Oostelijk in de Straat van Gibraltar, steeds sterker. Overwegend zuidelijk in het westelijke derde deel van het Iberisch schiereiland. Passaatwinden op de Canarische Eilanden.

Siehe auch  Staat Spanje op de rand van een nationaal faillissement?

Vrijdag 20 mei vanaf.

Met enige onzekerheid zullen de temperaturen waarschijnlijk stijgen, met maximumtemperaturen van meer dan 35ºC in de valleien van de Taag, Guadiana en Guadalquivir. In het westen van Galicië wordt een noordenwind verwacht en in de rest van het schiereiland en de Balearen overwegend oostelijke winden, over het algemeen zwak, hoewel met sterke oostenwind in de Straat van Gibraltar. Op de Canarische Eilanden, passaatwinden, met tussenpozen van bewolking in het noorden van de eilanden en misschien wat zwakke en lokale regen op de eilanden met meer reliëf. Temperaturen veranderd.


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen, vergeet niet terug te komen en de Euro Weekly News-website te bekijken voor al je actuele lokale en internationale nieuwsverhalen en onthoud dat je ons ook kunt volgen op Facebook en Instagram.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside