Zes vrouwelijke voetballers van Jharkhand in Indiaas team voor SAAF U-18-kampioenschap

Zes vrouwelijke voetballers van Jharkhand in Indiaas team voor SAAF U-18-kampioenschap

Jamshedpur organiseert vanaf 15 maart internationaal voetbaltoernooi

Ranchi, 13 maart: Jharkhand-premier Hemant Soren feliciteerde de zes vrouwelijke voetballers uit Jharkhand met het behalen van een plaats in het Indiase team voor het SAAF Under-18-kampioenschap dat in Jamshedpur wordt gespeeld.

„Het is een trots moment voor de staat“, zei Hemant Soren terwijl hij de spelers feliciteerde.

Op 12 maart maakte de Football Federation of India de 23-koppige selectie bekend. Aston Oraon, Poornima Kumari, Neetu Linda, Anita Kumari, Ameesha Barla en Sunita Munda van Jharkhand wisten het team te bereiken. Het is bekend dat deze wedstrijd tot 25 maart in Jamshedpur wordt gespeeld.

Thomas Dennerby, hoofdcoach van het Indiase damesvoetbalteam, verklaarde dat de jongeren, die het land zullen vertegenwoordigen op het SAFF U-18 Women’s Championship, „een mooie toekomst voor het vrouwenvoetbal in India vormen.“ Even na het benoemen van de nationale ploeg voor het komende SAFF Women’s U18 Championship, dat op 15 maart van start gaat, beweerde Dennerby: „We hebben veel goede spelers in de ploeg en deze meisjes vormen een heel mooie toekomst voor het vrouwenvoetbal in India .”

De 62-jarige coach, die eerder het senior Indiase damesteam coachte, vindt dat de opleiding die de jongeren van jongs af aan hebben gehad hun vooruitzichten gunstig maakt. „Het mooie van hen is dat ze van jongs af aan goed zijn opgeleid over voetbal. Het is nu zaak om daarmee door te gaan. Ze moeten regelmatig goed blijven trainen‘, zei Dennerby.

“Ik heb veel spelers gezien die op de leeftijd van 15-16 jaar buitengewoon getalenteerd zijn, maar die later verdwijnen. En velen met een gemiddeld talent worden topspelers in de wereld. Het is dus belangrijk om op een georganiseerde manier hard te oefenen, hoeveel talent je ook hebt“, zegt Dennerby, die ervaring heeft met het begeleiden van het Zweedse damesteam naar de kwartfinales van de Olympische Spelen, en het Nigeriaanse damesteam naar de FIFA Women’s World. Beker 2019 geopend.

Siehe auch  Die besten 30 Zedernholzbrett Zum Grillen Handverlesen für Sie

De kant van Dennerby is helemaal klaar om deel te nemen aan het SAFF U-18 Women’s Championship, dat vanaf 15 maart in Jamshedpur wordt gehouden. De ervaren coach is van mening dat het spelen in een toernooi als SAFF de meisjes de ervaring zal geven om onder de druk van competitieve wedstrijden te spelen.

“Hoewel dit nog niet de volledige WK-selectie is, zal het SAFF-toernooi cruciaal zijn voor de meisjes hier. Normaal gesproken, als we vrienden spelen, geven we niet veel om de resultaten, de focus ligt meer op de vooruitgang die we als team hebben geboekt op verschillende delen van het veld“, grapte Dennerby. “Maar een toernooi is een toernooi en de resultaten zijn belangrijk. Er zal wat druk op de spelers komen te staan, maar het is goed om onder die druk te spelen.“

Het Indiase U-17-team heeft in Jamshedpur getraind met infrastructurele en logistieke hulp van de regering van Jharkhand, en staat nu op het punt het op te nemen tegen Bangladesh en Nepal in het SAFF U-18 Women’s Championship.

India opent op 15 maart de campagne tegen Nepal, gevolgd door wedstrijden tegen Bangladesh (19 maart), Nepal (21 maart) en Bangladesh (25 maart).

SQUAD

keepers: Hempriya Seram, Melody Chanu Keisham, Adrija Sarkhel.

Verdedigers: Astam Oraon, Nisha, Ritu Devi, Purnima Kumari, Naketa, Kajal, Varshika.

Middenvelders: Shilky Devi Hemam, Poonam, Subhangi Singh, Priyanka Sujeesh, Martina Thokchom, Babina Devi, Nitu Linda.

Vooruit: Naita Kumari, Rejiya Devi, Amisha Baxla, Sunita Munda, Lynda Kom Serto.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside