Zal Jharkhand de hoogvliegende Bengaal knippen?

Zal Jharkhand de hoogvliegende Bengaal knippen?

Het wordt een strijd tussen teams van contrasterende fortuinen wanneer een hoogvliegende Bengaal het vanaf maandag hier opneemt tegen een resolute Jharkhand in de kwartfinales van de Ranji Trophy op de Just Cricket Academy Ground.

Terwijl 2019-20-finalist Bengal ongeschonden uit Groep B in de competitiefase kwam met drie regelrechte overwinningen, overwon Jharkhand een schokkende nederlaag tegen Chhattisgarh voordat de zwaargewichten Delhi en Tamil Nadu in close ontmoetingen de top van Groep H bereikten.

Jharkhand speelde in de pre-kwartfinale met Plate Group-topper Nagaland, vergaarde 880 in de eerste innings en eindigde de wedstrijd met een voorsprong van 1008 punten – de hoogste ooit in First-Class cricket.

Wedstrijdwinnaar

Het belangrijkste binnenlandse rode-baltoernooi keert terug na een twee maanden durende razernij van de Indian Premier League (IPL) en de Bengaalse Shahbaz Ahmed zal proberen de wedstrijdwinnende cameo’s te repliceren die hij speelde voor Royal Challengers Bangalore.

Zijn ongeslagen 71 leidde Bengalen achtervolging van 350 tegen Baroda – de hoogste ooit in de Ranji Trophy en hij volgde het met 91 runs en vier wickets in een 72-run overwinning tegen Hyderabad.

“We gaan zeker met drie gangmakers naar binnen, de keuze die we morgen moeten maken gaat over een vierde gangmaker of een spinner”Arun LaliBengaalse coach

Zowel Bengalen als Jharkhand hebben met de knuppel geworsteld, maar hun bowlers hebben dit meer dan goedgemaakt. Het tempotrio van Ishan Porel, Akash Deep en Mukesh Kumar heeft samen 39 wickets gekozen met een gemiddelde van 20,74.

„We gaan zeker met drie gangmakers naar binnen, de keuze die we morgen moeten maken gaat over een vierde gangmaker of een spinner“, zei Bengaalse coach Arun Lal voorafgaand aan de wedstrijd.

„Er is veel bounce, er is wat gras, de bal wijkt van de naad af“, voegde hij eraan toe.

Draai tovenaar

Jharkhand vertrouwde meer op spin, met Shahbaz Nadeem die 18 wickets plukte in vier wedstrijden, waaronder een match-winnende tien-for tegen Delhi.

Jharkhand-aanvoerder Saurabh Tiwari speelde een geweldige rol in de overwinning op Tamil Nadu. | Fotocredits: RITU RAJ KONWAR

De Bengaalse aanvoerder Abhimanyu Easwaran en zijn tegenhanger Saurabh Tiwary vonden laat in de competitiefase vorm en hopen erop voort te bouwen. Terwijl Abhimanyu 114 sloeg in de overwinning van Bengalen op Chandigarh in zijn laatste competitiewedstrijd, nam Tiwary Jharkhand over de streep met scores van 58 en 93 tegen Tamil Nadu.

Nadat hij zich heeft afgemeld voor de competitiefase, heeft Wriddhiman Saha zichzelf onbereikbaar gemaakt voor de knock-outs en Abishek Porel zal waarschijnlijk de eerste keus keeper blijven. Nationale plicht houdt Mohammed Shami uit de ploeg van Bengalen.

Voorspelling van regen doemt de komende week op boven Bengaluru en in het geval van een wash-out, gaat Bengalen door naar de halve finales dankzij een superieur Run Quotient.

Siehe auch  Birhor meisje 1e student van gemeenschap in Jharkhand's Ramgarh om 12e examen te halen

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside