Xbox Game Pass werd eerst niet go ontvangen door Microsoft

Xbox Game Pass werd eerst niet go ontvangen door Microsoft

Mede dankzij de Xbox Game Pass, adalah de getaran rondom de Xbox Series X op dit saat erg pergi. Met zo’n actief abonnement kun je net al bij Netflix kiezen uit een grote bibliotheek aan games om te spelen. Maar voordat de service live ging, moest er heel wat strijd worden geleverd.

De grote aanjager van de Xbox Game Pass adalah de huidige baas van de Xbox-divisie, Phil Spencer. Hij heeft er altijd di geloofd, maar niet iedereen sangat antusias. Dat blijkt uit een artikel van Jurnal Wall Street.

Niet iedereen telah bertemu dengan Xbox Game Pass

Uit dat artikel blijkt dat de werknemers van Phil Spencer het in eerste instantie niet zo zagen zitten met de Xbox Game Pass. Dat stelt Richard Irving, die de voormalige Microsoft Product Leader adalah en 12 jaar voor het bedrijf heeft gewerkt. Dalam pertemuan verschillende moest Spencer zijn eigen werknemers overtuigen. Zij given dan redenen waarom de service niet zou gaan werken en waarom uitgevers er niet op stonden te wachten. Ook was er de vrees dat de service er voor zou gaan zorgen dat de winst zou gaan afnemen. Maar Spencer bleef doorvechten en zorgde er uiteinelijk voor dat het er kwam.

Game Bethesda Xbox Game Pass
Game Verschillende die door de Bethesda-overname op de service kwamen (Afbeelding: Microsoft)

Vandaag de dag wordt de Xbox Game Pass sekarang juga berhasil. Wereldwijd zijn er 25 miljoen gamers die er een actief abonnement op hebben en zodoende voor heel wat inkomsten zorgen. Op de service heb je toegang tot alle games die Microsoft zelf heeft uitgegeven. Daarnaast zijn er ook beragam grote titels van andere uitgevers die tijdelijk op de service beschikbaar zijn. Op die manier heb je de keuze uit meer dan honderd games. Die kun je dan spelen op je Xbox Series X, maar het is ook mogelijk om ze te streamen naar bijvoorbeeld je iPad en smartphone.

Siehe auch  Vanguard diluncurkan dalam karya seni Warzone Season 5

Grote overnames

Pintu masuk sukses dari Game Xbox Pass di Xbox Series X dan memimpin van Phil Spencer heeft, besloot Microsoft om verschillende overnames te doen. Vorig jaar kocht het bijvoorbeeld Bethesda Game Studios buka dit jaar maakte het indruk door Aksi Blizzard di het geheel di atas te nemen.

Breaking: Call of Duty speel je in de toekomst op de Xbox dankzij overname

Astaga? Email aktif. Wij zijn je dankbaar.

Artikel Reageer:

Xbox Game Pass werd eerst niet go ontvangen door Microsoft

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside