While You Were Asleep: Bangladesh complete serie whitewash over WI, Fajdek wint vijfde wereldtitel op rij in herenhamer, Duitsland, Spanje betreedt Euro 2022 kwartalen

While You Were Asleep: Bangladesh complete serie whitewash over WI, Fajdek wint vijfde wereldtitel op rij in herenhamer, Duitsland, Spanje betreedt Euro 2022 kwartalen

Een dominant Bangladesh versloeg West-Indië met vier wickets om de ODI-serie in het Caribisch gebied te verslaan.

Nadat hij als eerste in bat was geworpen, werd West-Indië uitgegooid voor een schamele 178, schipper Nicholas Pooran (73) vocht de enige strijd, maar hij kreeg niet veel steun van de andere kant. Pooran’s negende vijftig was zijn langzaamste, in 93 ballen, en hij was achtste man uit naar Taijul voor 73 van 109 ballen.

Bangladesh maakte een geïnspireerde verandering ten opzichte van de tweede ODI, waardoor spinner Taijul zijn eerste internationale wedstrijd op de tour kreeg voor gangmaker Shoriful Islam. Taijul pakte een carrière-beste 5 voor 28 in 10 overs. Hij wierp Brandon King met zijn derde bal en kreeg Shai Hope stumped met zijn 11e.

Als antwoord wandelde Bangladesh naar de overwinning met 179 voor 6 met nog negen ballen over.

West-Indië gebruikte zeven bowlers, maar nadat spinner Gudakesh Motie zijn 10 overs had opgebruikt voor een team-best 4 for 23.

Voor Bangladesh scoorde Litton Das een briljante 50 en uit op 50 runs voor het tweede wicket met schipper Tamim Iqbal (34). Nurul Hasan (32 niet uit) en Mehidy Hasan Miraz (16 niet uit) namen Bangladesh zonder enige hapering mee naar huis.

Korte scores

West Indië: 178 (Pooran 73; Taijul 5-28)

Bangladesh: 179 voor 6 (Litton 50; Motie 4/23)

Wereldkampioenschap atletiek: Fajdek wint goud in hamer voor heren

Siehe auch  'Penempatan militer ke New Guinea membentuk saya'

De Poolse Pawel Fajdek won zijn vijfde wereldtitel in kogelslingeren.

Olympisch kampioen en landgenoot Wojciech Nowicki hield kort de leiding na zijn derde poging, maar kon slechts één plaats op het podium stijgen van zijn drie eerdere bronzen wereldmedailles, terwijl de Noor Eivind Henriksen dit keer brons pakte.

Fajdek had een teleurstellende eerste worp, maar rende weg met de concurrentie bij de derde poging en liet een brul horen toen hij een markering van 81,98 meter bereikte.

Hij is pas de tweede atleet die vijf opeenvolgende wereldtitels wint, na polsstokhoogspringer Sergey Bubka, die uiteindelijk zes opeenvolgende titels won.

„Dit was de wedstrijd die er dit jaar het meest toe doet, dus ik ben blij dat ik voor de vijfde keer het grote goud in mijn hand heb“, zei Fajdek.

De Pool zei dat het zijn missie was om Bubka’s merkteken aan te vallen.

„Ik wil meer! Mijn doel is zeven titels, ik vind het leuk om de eerste te zijn, en dat heeft nog nooit iemand bereikt“, zei hij.

Euro 2022: Duitsland, Spanje door naar kwartfinales

Duitsland voltooide een perfecte UEFA Women’s EURO-groepscampagne voor een record vierde keer toen ze het reeds uitgeschakelde Finland comfortabel versloegen. Aan de andere kant hielp een laatste snik van Marta Cardona Spanje aan een kwartfinale met Engeland.

Siehe auch  Die besten 30 Runtime Next Level Meal Handverlesen für Sie

Voor Duitsland duurde de doorbraak 40 minuten. Sophia Kleinherne stond op om te knikken in de lofted cross van mede-vleugelverdediger Giulia Gwinn vanaf de naamregel nadat ze werd geleverd door een slimme Svenja Huth-pass.

Het tweede doelpunt drie minuten na rust was bijna identiek, invaller Kathrin Hendrich dit keer de crosser en Alex Popp de springende scorer, waardoor het een doelpunt in alle drie de wedstrijden was. Een andere sub, Nicole Anyomi, had Hendrich geleverd om dat doel op te zetten, en net na het uur voegde ze zich bij Kleinherne bij het openen van haar senior Duitsland-account met een schuine drive.

Duitsland ging door een groep zonder voor de tweede keer toe te geven, nadat het in de 2005-editie drie schone lakens had gepost. Engeland in dit toernooi is het enige andere team dat dit doet.

In het Brentford Community Stadium vloog Spanje uit de val voor een levendige menigte van 16.041 toeschouwers, met vroege aanvallen van Mariona Caldentey en Leila Ouahabi aan de linkerkant, waardoor Denemarken diep moest zakken.

De teams gingen op de vuist naarmate het spel in intensiteit groeide, en in de 90e minuut brak Spanje eindelijk Denemarken toen Marta Cardona het hoogst steeg om contact te maken met Carmona’s voorzet en de winnaar binnen te halen. Daarmee was de doorgang van Spanje naar de kwartfinales veilig en spelen ze op woensdag 20 juli tegen Engeland.

Siehe auch  RAN vs DHA Dream11 Team Voorspelling: Ranchi Raiders vs Dhanbad Dynamos, Check Captain, Vice-Captain en Probable Playing XI's voor Jharkhand T20 2022, Match 12, 21 juni, JSCA International Stadium, Ranchi, 13:00 uur IST

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside