WFW stelt Javier Ester aan als nieuwe partner in Spanje

WFW stelt Javier Ester aan als nieuwe partner in Spanje

Watson Farley & Williams heeft aangesteld Javier Ester (foto) als partner van het advocatenkantoor in Spanje. Ester is een van de acht partners die het bedrijf wereldwijd heeft gepromoot. Na deze benoeming wordt hij partner op de corporate afdeling in Madrid.

Ester heeft ervaring met commerciële transacties, met name m&a- en private equity-transacties, en met bedrijfsherstructureringen. Hij heeft Spaanse en internationale investeringsfondsen en bedrijven geadviseerd over transacties in de energiesector, met een bijzondere focus op brownfield en greenfield hernieuwbare activa, inclusief structurering, ontwikkeling, project- en portfolio-acquisities, projectcontracten – PPA’s, EPC’s, O&M’s, enz. – en joint ventures. Hij adviseert ook over infrastructuur-, industriële en dienstenprojecten, zowel in Spanje als internationaal.

De nieuwe WFW-partner, die in 2014 bij het kantoor kwam, heeft een diploma in de rechten van de „Universidad Complutense de Madrid“ en een Master in Derecho de la Energía aan het Instituto Superior de la Energía y Repsol.

Na de benoeming van Ester heeft WFW nu 11 partners in Spanje.

Maria Pilar García Guijarro, managing partner van het kantoor in Madrid, merkt op dat “we erg trots en dankbaar zijn voor de benoeming van Javier, wat ongetwijfeld een erkenning is van zijn grote bijdrage aan WFW en zijn uitstekende service aan zijn klanten. Deze benoeming vertegenwoordigt ook een verbintenis tot de promotie van onze advocaten, zowel nationaal als internationaal, en is een verdere demonstratie van het belang van Spanje voor het kantoor.

Javier Ester bevestigt: “Ik ben de firma zeer dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen en ik ga deze nieuwe fase tegemoet met groot enthousiasme en verlangen om te blijven bijdragen aan een geweldig project dat ik heb zien groeien, omringd door het geweldige team dat deel uitmaakt van het WFW-kantoor in Spanje“.

WFW stelt Javier Ester aan als nieuwe partner in Spanje

Siehe auch  Indonesia Sovereign Wealth Fund berjanji untuk menghindari risiko 1MDB

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside