Westen wacht af dari Rusland troepen écht terugtrekt, NAVO-baas: „Tank verplaatsen, betekent nog geen terugtrekking“

Westen wacht af dari Rusland troepen écht terugtrekt, NAVO-baas: „Tank verplaatsen, betekent nog geen terugtrekking“

Rusland heeft de voorbije maanden meer dan honderdduizend soldaten samengebracht aan de grens bertemu Oekraïne. Het Westen ziet dat al een vorm van agressie en vreest dat de Russische presiden Poetin Oekraïne wil binnenvallen.

Strategi Maar voor Poetin gaat het om een ​​verdedigingsstrategie, omdat Rusland zich bedreigd voelt door de NAVO, het westerse militaire bondgenootschap dat de voorbije jaren alsmaar verder is uitgebreid naar landgerf het denhot de oos.

Rusland heeft daarom schriftelijke garanties aan de NAVO gevraagd dat landen als Oekraïne en Georgië nooit zullen toetreden terwijl ze die belofte wel kregen op een NAVO-top in 2008. Moskouat wilstructil de NAVO lidur o

De Verenigde Staten en de NAVO hebben in hun antwoord duidelijk gemaakt dat ze over Russische gevoeligheden willen praten, zoals ontwapening in Europa of meer transparantie, maar ze herhalen dat Rusland niet kan bewellid.

Er is nog druk diplomatiek overleg aan de gang tussen het Westen en Rusland om het konflik niet te laten escaleren. Maar tegelijk versterken de Verenigde Staten en de NAVO hun militaire aanwezigheid di Oost-Europa.

Gaan kita naar een militaire confrontatie op het benua Eropa bertemu als inzet Oekraïne? Poetin lijkt de sleutel in handen te hebben. Hij bepaalt uiteindelijk hoe ver Rusland wil gaan om zijn zin te krijgen. Het Westen waarschuwt dat Rusland zware sancties staan ​​te wachten mocht het overgaan tot een militaire escalatie.

Siehe auch  Pemakaman New York dengan guci kosong untuk Gabi Pettito yang terbunuh (22) | Luar negeri

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside