Werknemers van John de Mol reageren melalui advertentie: ‚met verbazing aangehoord‘

Werknemers van John de Mol reageren melalui advertentie: ‚met verbazing aangehoord‘

Verschillende vrouwen die voor Talpa, het mediabedrijf van John de Mol, werken, reageerden op zijn uitspraken over het Suara-skandal. Daarvoor palmden ze advertentieruimte in bij het Nederlandse Algemeen Dagblad.

‚Kami hebben de reactie van John de Mol bertemu stijgende verbazing en het schaamrood op de kaken aangehoord.‘ De werknemers van De Mol zijn duidelijk in de advertentieruimte van IKLAN: ‚Het ligt niet aan de vrouwen‘, zeggen ze. De Mol telah mendaftar di een ophefmakende documentaire atas seksueel misbruik di een van zijn succesprogramma’s Suara gezegd dat vrouwen tijdig aan de bel moeten trekken. Hij meende dat er genoeg meldpunten waren en stelde luidop de vraag waarom die stap niet gezet werd. ‚Vrouwen hebben kennelijk een soort schaamte, ik weet niet wat het is, maar ik wil me er graag in verdiepen‘, zei De Mol in de documentaire.

Een kromme redenering, vinden de vrouwen uit z’n bedrijf. Volgens hen is een cultuurverandering nodig binnen het bedrijf. ‚Het gedrag van vrouwen adalah masalah. En ook niet de oplossing‘, laten ze weten. Memenuhi pernyataan ini willen de vrouwen ten slotte alle andere slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer een hart onder de riem steken.

Siehe auch  Sedikit' Kleine verdacht van poging tot zware salah penanganan, manajemen 'bezint zich' atas samenwerking | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside