Wereldbeker hockey dames: India v/s Spanje

Wereldbeker hockey dames: India v/s Spanje

Na als derde te zijn geëindigd in Poule B, neemt het Indiase dameshockeyteam het op tegen Spanje in een crossover-clash voor een plek in de kwartfinales van het lopende WK op maandag.

Onder leiding van Savita Punia speelden de Indiase vooravond gelijkspel tegen Engeland en China, voordat ze hun laatste poolwedstrijd tegen Nieuw-Zeeland verloren om op de een of andere manier hun weg naar de crossovers te vinden. Spanje daarentegen eindigde als tweede in poule C met overwinningen op Canada, Zuid-Korea en een verlies tegen Argentinië.

Volgens het toernooiformaat zou de best geplaatste kant van elk van de vier poules direct de kwartfinales bereiken, terwijl de tweede en derde geplaatste teams het onderling zouden moeten uitvechten in een cross-over om de laatste 8 te bemachtigen.

Dit betekent dat een overwinning op Spanje op maandag India naar de kwartfinales van de Women’s Hockey World Cup zou stuwen en hen goed op koers zou brengen voor hun beste finish ooit in het vierjaarlijkse evenement.

Indiase ploeg:

keepers: Savita Punia (kapitein), Bichu Devi Kharibam

Verdedigers: Deep Grace Ekka (vice-kapitein), Gurjit Kaur, Nikki Pradhan, Udita

Middenvelders: Nisha, Sushila Chanu, Monika, Neha, Jyoti, Navjot Kaur, Sonika, Salima Tete

Vooruit: Vandana Katariya, Sharmila Devi, Lalremsiami, Navneet Kaur

Wanneer kijken?

De crossover-clash tussen India en Spanje begint naar verwachting op 11 juli 2022, maandag om 01:00 uur IST.

Waar te kijken?

Je kunt alle LIVE-actie volgen op het Star Sports Network.

Live streaming

Aangezien Star Sports de officiële zenders zijn, kun je ook alle actie LIVE streamen op Disney+Hotstar.

Siehe auch  Die besten 30 Invictus Parfum Herren Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside