Welke autonomie heeft de meeste snelheidscamera’s in Spanje?

Welke autonomie heeft de meeste snelheidscamera’s in Spanje?

Een studie heeft onthuld in welke regio’s van Spanje de meeste snelheidscamera’s op hun wegen zijn.

Volgens een onderzoek van het Radar Observatorium in Spanje, waar alle gegevens over de verschillende soorten openbare snelheidscamera’s en bronnen van gemeentelijke jurisdictie-informatie worden verzameld, is het aantal snelheidscamera’s in Spanje in 2021 met 4 procent gestegen, zoals dit meldde. Dinsdag 31 mei door larazon.es.

Concreet blijkt uit de studie dat Spanje het aantal snelheidscamera’s met 4 procent heeft verhoogd van januari 2021 tot januari 2022. Dit komt neer op een totaal van 2.640 snelheidscamera’s, maar dit is een situatie die aanzienlijk kan variëren voor de komst van de zomer, en de fiscale wens van sommige administraties. In de loop van het jaar wordt zelfs een stijging van 10 procent verwacht.

Catalonië, Andalusië en Castilla y Leon zijn de drie autonome gemeenschappen met het hoogste aantal flitspalen volgens het Radar Observatorium in Spanje. Deze gemeenschappen hebben respectievelijk 660, 337 en 319 snelheidscamera’s.

Dit aantal vertegenwoordigt meer dan de helft van het totale aantal radars in het land. Madrid met 203 en Baskenland met 202 vervolledigen de ‚top 5‘ van de regio’s met het hoogste aantal toestellen.

Ze worden gevolgd door Galicië (168), Comunidad Valenciana (156), Castilla La Mancha (118) en Aragon (108) als de autonome gemeenschappen met meer dan 100 radars. Hierna volgen de Gemeenschappen van Asturië (70), de Balearen (58), de Canarische Eilanden (56), Extremadura (55) en Navarra (55).

Naast de radarapparatuur om de snelheid te regelen, zijn er nu wetten die de snelheden op Spaanse wegen en snelwegen willen ‚beperken‘. De nieuwe Verkeerswet, die op 21 maart in werking is getreden, is ingevoerd met de doelstelling van DGT om verkeersongevallen te verminderen en de verkeersveiligheid te behouden.

Daarin staan ​​onder meer sancties van zes licentiepunten voor het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur en vier punten voor het niet dragen van de veiligheidsgordel of het overschrijden van de vastgestelde snelheidslimiet bij het inhalen.

____________________________________________________________

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen, vergeet niet terug te komen om het te controleren Het Euro Weeknieuws website voor al uw actuele lokale en internationale nieuwsverhalen en onthoud, u kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Siehe auch  Die besten 30 Handyhülle Samsung J6 Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside