Welk algemene effect heeft Bitcoin op de nieuwe toeristenindustrie van Spanje in 2022?

Welk algemene effect heeft Bitcoin op de nieuwe toeristenindustrie van Spanje in 2022?

Welk algemene effect heeft Bitcoin op de Spaanse toeristenindustrie?

Deze virtuele valuta was de eerste die de reis- en toeristensector accepteerde. Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit om je vliegticket, hotel of zelfs huur te betalen met bitcoin.

Daarnaast zijn er veel manieren waarop je geld kunt verdienen met Bitcoin zonder dat je er iets voor hoeft uit te geven, zoals mining of handelen op de beurs. Klik hier koppeling om meer te weten. Dit artikel gaat in op hoe bitcoins de toeristische sector van Spanje hebben beïnvloed.

7 positieve punten van Bitcoin die de Spaanse toeristenindustrie ten goede komen

  1. Internationale reizigers

Het belangrijkste voordeel van bitcoin in de toeristenindustrie is dat internationale reizigers hun hotel, vliegtickets en huur voor hun verblijf in Spanje betalen.

Dit komt omdat niet alle mensen een bankrekening of creditcard hebben, dus ze kunnen ook cashloos zijn tijdens het reizen naar het buitenland met deze cryptocurrency met behulp van applicaties zoals „Xapo“ of „Moneygram“.

  1. Goedkope vluchten met bitcoin

Ook is het mogelijk om met bitcoin goedkopere tickets te vinden wanneer je deze cryptovaluta gebruikt bij je aankopen. Vanwege de economische crisis wenden veel Spanjaarden zich tot budgetmaatschappijen die actief zijn in lagekostenlanden zoals Ryanair, Easyjet en Vueling.

Veel van deze bedrijven accepteren bitcoin als betaling, zodat je met deze cryptocurrency naar veel van je bestemmingen kunt vliegen.

  1. Goedkoop appartementen of kamers huren

Het huren van een appartement is meestal voordeliger dan het boeken van een hotelkamer voor dezelfde periode, vooral een verlengd verblijf.

Siehe auch  Ecologistas y glaciares están listos para reescribir la constitución de Chile

U kunt uw appartement echter voor een lagere of duurdere prijs huren met bitcoin, afhankelijk van hoeveel u ervoor wilt betalen.

  1. Lage prijzen in restaurants en winkels

Het gebruik van bitcoin is ook gunstig bij het betalen voor wat je in een restaurant eet of bij het kopen van souvenirs. U kunt de „bitcoin op“ voucher ook gebruiken bij verschillende winkels en winkels om uw aankopen in Spanje te betalen.

  1. Online winkelen met bitcoin

Als u iets online wilt kopen, accepteren veel websites die doorgaans artikelen kopen bitcoin als betaling, zoals Amazon.

  1. Toerisme in Spanje

Omdat bitcoins populair worden, stellen veel bedrijven hun diensten beschikbaar aan gebruikers die deze cryptocurrency willen gebruiken voor hun aankopen en betalingen zonder een bankrekening of creditcard te hebben, wat erg duur of moeilijk te verkrijgen kan zijn.

Dit geldt ook voor reisbureaus die bitcoin-betalingen accepteren voor uw vakantie- of reisplannen. Hetzelfde geldt voor bedrijven die rondreizen door Spanje aanbieden, zoals Bitter en Barcelona Bus Turistic, die je met bitcoins kunt betalen.

  1. Bitcoin-geldautomaten

Als u in Spanje bent en bitcoins wilt kopen, kunt u bitcoin-geldautomaten vinden om de transactie uit te voeren.

Hierdoor kunnen mensen die deze cryptocurrency nog nooit eerder hebben gebruikt of niet weten hoe ze deze moeten krijgen, gemakkelijk transacties kunnen uitvoeren zonder zich zorgen te maken over iets anders dan de prijs van Bitcoin op dat moment.

Spanje richt zich op crypto-influencers met nieuwe regelgeving

Enkele minpunten van bitcoin die de toeristische sector van Spanje beïnvloedden

  1. Bitcoin-gerelateerde oplichting

Wanneer bitcoins worden gebruikt voor transacties, wordt verwacht dat de mensen die bij de transactie betrokken zijn niet altijd eerlijk zijn omdat deze virtuele valuta geen autoriteit of controle heeft, dus er is niets om te bewijzen welke transacties ermee zijn gedaan.

Siehe auch  Ierland wordt heter dan sommige delen van Spanje, aangezien 'jetstream' zinderende zon brengt in de aanloop naar grote weersverandering

Als gevolg hiervan stelt deze cryptocurrency veel bedrijven, individuen en groepen in staat om gemakkelijk misdaden te plegen, omdat niemand zal weten wie de transactie heeft gedaan. Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen zich afvroegen of ze transacties met bitcoins zouden moeten doen of dat het beter is om dingen niet met deze cryptocurrency te doen.

  1. Fluctuaties in Bitcoin-waarde

Bitcoin wordt beschouwd als een zeer volatiele vorm van virtuele valuta omdat de waarde ervan dagelijks kan worden gewijzigd, waardoor minder mensen in deze cryptocurrency kunnen investeren.

Bovendien zijn veel mensen opgelicht door de schommelingen in bitcoin-waarden, dus het is vanwege het gemak beter om een ​​valuta te kiezen met meer veiligheid en stabiliteit voor transacties.

munt met bitcoin symbool tekst el salvador republiek spaans 1024x683 1

Conclusie

Bitcoin biedt veel voordelen voor de toeristische sector van Spanje, die jaar na jaar blijft groeien vanwege het gemak en de veiligheid.

Ook al kan het riskant zijn omdat deze cryptocurrency volatiel is, waardoor mensen er geen transacties mee doen. Veel bedrijven accepteren echter bitcoin als betaling, of gebruikers blijven investeren in deze cryptocurrency vanwege het aantal voordelen.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside