Weersvoorspelling voor Spanje op zondag 24 juli

Weersvoorspelling voor Spanje op zondag 24 juli

Afbeelding van een thermometer die een hoge temperatuur weergeeft. Krediet: VladisChern/Shutterstock.com

Hier is de weersvoorspelling voor dinsdag 12 juli in Spanje, volgens AEMET, het Staats Meteorologisch Agentschap.

Net zo voorspeld door AEMET, het Meteorologisch Agentschap van de Staatlijkt de weersvoorspelling voor Spanje op zondag 24 juli een zeer warme dag te worden voor het grootste deel van het land.

In de Golf van Biskaje en ten noorden van Galicië ontwikkelen zich gedurende de dag perioden van laaghangende bewolking. Intervallen van laaghangende bewolking worden ook verwacht in de Straat en in sommige delen van het schiereiland Levante.

De Canarische eilanden kunnen intervallen van gemiddelde tot hoge bewolking verwachten, net als de westelijke helft van het schiereiland. In de loop van de middag zullen er in de hoge delen van het noordelijke en oostelijke derde deel van het schiereiland perioden van bewolking optreden, zonder een geïsoleerde bui of zelfs verspreide stormen uit te sluiten.

Op de Canarische Eilanden zal een dikke nevel heersen, maar in het zuiden en oosten van het land, Ceuta en Melilla, zal dit waarschijnlijk minder intens zijn. Er is kans op mist of mistbanken in de Straat, en ’s ochtends in de Golf van Biskaje, ten noorden van Galicië, en aan de Catalaanse kust.

In het westen van Galicië zal de dagtemperatuur dalen, wat plaatselijk merkbaar zal zijn in Pontevedra. In de rest van het noordelijke derde deel van Spanje, maar ook in het binnenland van het oostelijke derde deel en in het noorden van de Balearen zullen de temperaturen stijgen.

Siehe auch  Die besten 30 Jersey Spannbettlaken 90 X 200 Handverlesen für Sie

In Navarra, de oostelijke Cantabrische Zee en de bovenloop van de Ebro zullen ze opmerkelijke en zelfs plaatselijk buitengewone temperaturen bereiken. TDe rest van het land zal vanaf zaterdag 23 juli weinig veranderingen ondergaan met 40°C wordt bereikt in het zuidwesten van het schiereiland en in de Ebro-vallei.

De minima zullen toenemen in het binnenland van de noordelijke helft van het schiereiland en de westelijke eilanden van de Canarische Eilanden, maar de rest zal weinig veranderingen ondergaan.

In de Golf van Biskaje waait een lichte oostenwind, die in de middag toeneemt en naar het westen gaat. De oostelijke wind in de Straat van Gibraltar zal ook afnemen, en het noorden en noordoosten aan de kusten van Galicië die naar het westen draaien, nemen ook af.

Wind uit het zuidoosten op de Balearen en de Ebro-vallei, en uit het zuiden in de Emporda. Elders waait er een lichte veranderlijke wind die in het midden, westen en zuiden van het schiereiland zal toenemen en in de middag naar het westen zal draaien.

____________________________________________________________

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen. Vergeet niet terug te komen en te controleren Het Euro Weeknieuws website voor al uw actuele lokale en internationale nieuwsverhalen en onthoud, u kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside