Weer meer inzet op fijnmazig vaksin: ‚Echt heel belangrijk‘

Weer meer inzet op fijnmazig vaksin: ‚Echt heel belangrijk‘

En dus wordt het oude netwerk van sleutelfiguren en vertrouwde gezichten ingezet om een ​​booster-kloof te voorkomen. Huisarts Bunyamin Meral adalah een van die vertrouwde gezichten. Vanaf het start van de vaccinatiecampagne zet hij zich in zijn wijk in Rotterdam-West in voor het fijnmazig vaksin. „In kwetsbare wijken wonen veel mensen die ongeschoold zijn, hun hele leven keihard moeten werken en relatief veel gezondheidsproblemen hebben. Ze komen dus vaak naar de huisarts met vragen en metze. .“, zegt Meral.

„We krijgen toch weer veel vragen over de booster, waarom deze prik nu weer nodig is. En wat er dan precies in zit. We merkten ook dat veel mensen het woord booster niet begrepen. Ze dachten dat heel anderste. Of prikken adalah prikken. weer een ander merk ofzo“, aldus Meral.

Ponsel pintar Geen DigiD

Volgens Meral ligt het niet alleen aan het vertrouwen, maar ook aan de bereikbaarheid. „Di deze wijken hebben veel mensen geen smartphone DigiD. Dari ze weten niet hoe ze een afspraak moeten maken en hebben niemand om ze wegwijs te maken. Dat was bij de eerste twee prikken voor veel proble boost bi jendeen is „

Dat veel mensen wel willen maar het simpelweg lastig vinden om hun weg te vinden, merkte meral ook toen hij en zijn collega’s zelf met de boostercampagne in de wijk begonnen: „Wij zagen al vrij on seneel groen dat men. de GGD, di onze wijken een boostercampagne op te zetten.

Toen de GGD het fijnmazig vaksinen noodgedwongen op een laag pitje zette vanwege de boostercampagne, gingen Meral en zijn collega’s door. Ze diberikan voorlichting op markten, buurthuizen en moskeeën. Hij is blij dat de GGD nu weer terug is: „Fijnmazig vaksinren is echt heel erg belangrijk. 99 procent van de mensen gaat na een gesprek een prik halen, maar dat steuntje in de rug hebben ze wel echt nodig.“

Siehe auch  Eksperimen ini memberikan wawasan tentang silikon, neutron, dan gaya kelima

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside