Vrouwen zien Spanje af met een mooi huisscherm

Vrouwen zien Spanje af met een mooi huisscherm

Engeland 3
Ansley (22′ PC); Owsley (28′ FG); Balsdon (46′ PC)

Spanje 1
Gine (41′ PC)

De Engelse vrouwen behaalden een eerste thuisoverwinning van dit seizoen van de FIH Hockey Pro League met een goede prestatie tegen Spanje.

Giselle Ansley opende de score op haar 100e Engeland verscheen met een strafcorner en daarna maakte Lily Owsley er twee met een prachtig teamdoelpunt.

De corner van Xantal Gine gaf Spanje enige hoop, alleen op een set-stuk van Grace Balsdon om de wedstrijd meteen aan het begin van het derde kwart te stoppen.

Nadat ze teleurgesteld waren toen ze afgelopen weekend twee keer voorsprong wegsloegen tegen China, toonde de ploeg van David Ralph deze keer echte standvastigheid om alle drie de punten te pakken – en ze gaan de rematch van zondag met Spanje in met een veer in hun pas.

Engeland: Heesh (GK), Balsdon, Pearne-Webb (C), Toman, Unsworth, S Hamilton, Crackles, Hunt, Martin, Rayer, Owsley
Subs (gebruikt): Howard, Peter, Ansley, McCallin, Peel, Walker
Sub (ongebruikt): Hinch

Wedstrijdverslag
Het eerste kwart zag weinig kansen totdat Grace Balsdon nipt naast ging met een strafcornerpoging in de 14e minuut; de twee partijen heffen elkaar al vroeg op.

In het tweede kwart was het Engeland dat de impasse doorbrak toen het spel zich begon te openen; Giselle Ansley naar huis schieten op haar 100e optreden voor Engeland. Tess Howard verdient ook de eer om dapper naar binnen te glijden en ervoor te zorgen dat de keeper uit het oog werd verloren.

Sabbie Heesh was toen goed bestand tegen een paar Spaanse aanvallen; De keeper van Engeland redt laag uit een corner. Omdat Engeland afgelopen weekend geen van beide wedstrijden had gewonnen, is het Engeland misschien vergeven dat het deze keer voorzichtig was, maar integendeel en het team van David Ralph scoorde een prachtige ruime tweede, Flora combineerde Peel en Holly Hunt om vrij te geven Lily Owsley in het gebied en ze rondde de ‚keeper briljant.

Siehe auch  Perkenalan Cessna Turbo Skylane T182T Pilot & Vliegtuig

Spanje kwam in het derde kwartaal enigszins op de been en Heesh was opnieuw aanwezig om drie uitstekende reddingen achter elkaar te maken. Maar er was niets dat ze kon doen als… Xantal Gine vuurde thuis een uitstekende corner op 41 om de achterstand te verkleinen.

Nadat ze zeven dagen geleden een voorsprong hadden zien wegglippen, was Engeland deze keer niet in de stemming om hetzelfde te doen en Balsdon zet het spel naar bed met een corner direct aan het begin van Q3. Engeland had meer doelpunten kunnen maken toen Spanje naar elf veldspelers ging, maar twee keer naast schoot. Het had echter geen zin en Engeland pakte een zeer welkome drie punten op Lee Valley Hockey and Tennis Centre.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside