Vrouw, stiefzoon naait de mond van man, gooi hem op het spoor

Vrouw, stiefzoon naait de mond van man, gooi hem op het spoor

Bij een schokkend incident in de wijk Palamu in Jharkhand werd woensdagochtend een 65-jarige man gevonden op een spoor in de buurt van de spoorwegcabine van Sigsigi met zijn mond dichtgenaaid.

Bhola Ram, een inwoner van het dorp Bhitihara, op het politiebureau van Untari Road, werd op het spoor gevonden met zijn handen en voeten vastgebonden en zijn mond gehecht, zegt een verslag doen van door Aaj Tak.

Woensdag rond 5 uur zag een dorpeling die naar de baan ging om te poepen Bhola Ram daar liggen. Hij waarschuwde andere dorpelingen die de politie belden. De politie nam hem vervolgens mee naar een privékliniek.

Volgens het rapport vertelde Bhola Ram de politie dat hij ’s nachts wakker was geworden om te plassen toen hij door enkele mensen werd betrapt.

Hij zei dat zijn vrouw Savita Devi, haar zoon uit haar vorige huwelijk, en twee anderen hem hadden aangevallen. Ze hechtten met geweld zijn mond, bonden zijn handen en voeten vast met een touw en gooiden hem dinsdag rond 23.00 uur op het spoor.

De politie van de politie van Untari Road doet momenteel onderzoek naar de zaak.

(Om onze E-paper dagelijks op WhatsApp te ontvangen, alstublieft Klik hier. We staan ​​het delen van de pdf van de krant toe op WhatsApp en andere sociale-mediaplatforms.)

Gepubliceerd op: donderdag 15 juli 2021, 17:06 IST

Siehe auch  Die besten 30 Nivea After Sun Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside