Voetballers kunnen in Spanje trainen met Oviedo City Soccer Academy

Voetballers kunnen in Spanje trainen met Oviedo City Soccer Academy

(The Magazine Plus Editorial): – Oviedo, Asturië 14 april 2022 (Issuewire.com) – Voetbal is een van de meest gerespecteerde sporten ter wereld. Het is de nummer één sport in meer dan 200 landen en wordt met de dag groter. Natuurlijk is er kwaliteitstraining nodig om een ​​atleet op hoog niveau te krijgen. Oviedo City Soccer Academy kan voetballers in Spanje opleiden om een ​​tandje bij te steken. Hier zijn enkele dingen die u moet weten over Oviedo City Soccer Academy.

Missie

De missie van Oviedo City Soccer Academy is om jonge talentvolle voetballers wereldwijd kansen te bieden om te trainen in het team van de ontwikkelingsacademie. Velen bouwen hun vaardigheden op en tekenen uiteindelijk bij het eerste team van Oviedo City FC.

De academie helpt bij het creëren van een pad voor jonge voetballers om meer succes te behalen in professionele topvoetbalcompetities. Ze kunnen helpen bij het managen van een transfer door de voor- en nadelen van de situatie af te wegen om een ​​betere overgang te maken wanneer ze worden toegelaten tot een professionele voetbalclub.

Oprichter

Oscar Albuquerque is de voorzitter van de Oviedo City Soccer Academy. Hij biedt waardevolle ervaring als voormalig professioneel Canadees voetbal. Daarnaast speelde hij voor meerdere teams met de North American Soccer League (NASL) en Canadian Soccer League (CSL).

Hij heeft ook achter de schermen gewerkt en werd assistent-coach voor de uitbreiding Chicago Storm van de Major Indoor Soccer League.

Programma’s

Ze splitsen het programma op in niveaus van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en jaarlijks. Hier is echter een basisoverzicht van wat het programma inhoudt voor iedereen die zich inschrijft.

  • Ze bieden accommodatie en kost in Ovida Residence in Oviedo. Het biedt comfortabele tweepersoonskamers voor deelnemers.
  • Taallessen in het Spaans en Engels vallen samen met de dagelijkse voetbaltraining in de ochtend.
  • Elke ochtend van maandag tot en met vrijdag 2 uur voetbaltraining in El Cristo.
  • Middagtrainingen twee tot drie dagen per week ter beoordeling van de Sportdirectie. Ze kunnen ook trainen met een van de aangesloten teams in de sportfaciliteiten van El Cristo.
Siehe auch  Oxfam menawarkan barang hadiah standar: “Tangan yang indah ... (Lear)

Ze bieden de beste service voor spelers die voordelen op de lange termijn willen, zoals deelname aan competitiewedstrijden of toernooien, fysiotherapie om blessures te behandelen, ziektekostenverzekering en mogelijk integratie met Oviedo City FC als ze geweldige voetbalprestaties hebben.

Bekijk de beschikbare opties om te helpen beslissen wat het beste werkt voor een betalingsplan en ontwikkel vaardigheden voor de lange termijn.

De academie biedt een aantal ongelooflijke voordelen voor jonge aspirant-spelers om hun talenten naar een professioneel niveau te ontwikkelen. Neem contact op met Oviedo voor meer informatie over hoe u zich kunt inschrijven voor hun academie:

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside