VK wordt heter dan Spanje – zoals exacte data van de volgende sneeuw aangekondigd

VK wordt heter dan Spanje – zoals exacte data van de volgende sneeuw aangekondigd

Het VK zal morgen genieten van temperaturen die heter zijn dan Spanje – met Londen 17C. Het kwik zal op 23 april naar een hoger niveau stijgen dan in Madrid, de Spaanse hoofdstad.

Helaas zal Birmingham rond de 14C wegkwijnen. In Brum voorspelt het Met Office: „Voor de meesten een bewolkte start, de hele dag opklaren met het risico op een geïsoleerde bui.“

Maar delen van het zuiden – en de hoofdstad – maken zich op voor verstikkende omstandigheden. Het komt omdat sommige voorspellers sneeuw voorspellen voor eind april.

LEES VERDERAlison Hammond verontschuldigt zich voor het vloeken op ITV This Morning

WXCharts heeft gesuggereerd dat er in het begin van mei het Bank Holiday-weekend in Manchester naar het noorden kan vallen. Voorspeller Tom Morgan waarschuwde dat het koude weer geen „geweldig nieuws voor tuiniers“ is.

Hij vertelde MailOnline : „Ze hebben misschien het weekend doorgebracht met planten onder de zon, maar woensdag konden we fragmentarische nachtvorst zien die al hun harde werk teniet zou kunnen doen. Sommige landelijke plekken kunnen in het eerste deel van de week tot -3C dalen.

„Het zal overdag meer lenteachtig aanvoelen, ondanks af en toe een bui, maar niet ’s ochtends of‘ s nachts.“ Het komt na de heetste dag van het jaar tot dusver afgelopen vrijdag, met een maximum van 23,4C (74,12F) geregistreerd in St James’s Park in Londen.

Met Office senior meteoroloog Marco Petagna zei: „Het belangrijkste is dat we sinds vrijdag elke dag de maximumtemperaturen hebben zien dalen“, eraan toevoegend dat het einde van de week een „koeler, bewolkter en luchtiger beeld“ zal opleveren.

Siehe auch  Die besten 30 Opc Robert Franz Handverlesen für Sie

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en meningen over dagjes uit, avondjes uit, winkelen en nog veel meer met onze Daily What’s On Email update nieuwsbrief – en het is helemaal gratis.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside