Ik word altijd verdrietig als ik klassieke auto’s in de steek zie. Iets over het idee van geweldige auto’s die tientallen jaren worden achtergelaten om te rotten, roesten en vervagen, vervult me ​​met angst. Deze verlaten BMW-dealer in Spanje geeft me die gevoelens, aangezien tientallen auto’s zijn weggeroeid. In deze nieuwe video krijgen we een rondleiding door de dealer en alle auto’s en motorfietsen die erin staan.

Sommige auto’s in deze video zullen je autohart doen breken, zoals de bijzonder haveloze E28 M5 die werd achtergelaten om te sterven. Het ijzeren blok is waarschijnlijk verroest door koelvloeistof en is volledig bedekt met vogelpoep. Als mijn persoonlijke favoriete BMW, deed die pijn om te zien.

bmw e30 325is 00 830x553
Foto door Jon van Woerden (@jonvanwoerden op Instagram)

Sommige andere auto’s verkeren echter in een verrassend goede staat, aangezien ze in de garage zijn achtergelaten, weg van de elementen, en sommige zelfs onder autohoezen. Ze zijn niet alleen nog in goede staat, sommige hebben een zeer lage kilometerstand en zeer gave kleurspecificaties. Als je dapper genoeg bent, zijn sommige van deze auto’s zelfs te koop. Ze vereisen allemaal nogal wat opknapbeurt, hoewel sommige minder dan andere. Sommigen zouden waarschijnlijk wegkomen door alleen hun vloeistoffen te verversen en kleine afstellingen uit te voeren. Anderen vereisen echter volledige verbouwingen en restauraties, wat veel meer geld en tijd zal kosten.

In een ander leven; een waarin ik geen vrouw en kinderen heb om voor te zorgen en voor te zorgen; Ik zou absoluut de trekker overhalen bij een van deze verlaten Bimmers. Ik heb altijd geromantiseerd over het kopen van een oude schuurvondst en het na verloop van tijd weer tot leven wekken, waardoor het een speciaal project werd waar ik voor altijd aan zou kunnen vasthouden. Als ik dat zou doen, zou ik waarschijnlijk vrij snel scheiden, maar ik weet zeker dat er een paar dappere zielen zijn die dit lezen en die misschien het risico willen nemen. Neem dan contact op met @eurobimmerstock.

Siehe auch  Pameran Penjajahan Indonesia di Den Haag