Verbeteringen ingesteld voor buitenlandse tour door Spanje

Verbeteringen ingesteld voor buitenlandse tour door Spanje

KEI-Het damesbasketbalteam uit Colorado begint aan een buitenlandse tournee door Spanje om de start van het seizoen 2022-23 te markeren. De herfstreis van de Buffalo’s is een 10-daagse verkenning van 6-16 augustus.

„We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheid om deze zomer naar Spanje te reizen“, hoofdcoach JR Payne riep uit. „We hebben een geweldige combinatie van veteranen en impactvolle nieuwe spelers, dus de kans om samen te reizen en te groeien zal dit jaar enorm zijn voor ons. De meesten van ons zijn nog nooit in Spanje geweest, dus de kans om zo’n mooi deel van de wereld te zien zal enorm zijn.“ geweldig zijn.“

Dit wordt de tweede internationale trip voor de Buffs onder hoofdcoach JR Payne. Colorado reisde in 2018 naar Italië. De NCAA staat teams toe om eens in de vier jaar een buitenlandse tour te maken om student-atleten de kans te geven om culturen in het buitenland te ervaren.

De Buffs zullen een beetje een nieuwe look hebben wanneer het team in Spanje aankomt. Mya Hollingshed, Lesila Finau en Pinda Tuitele, zijn de steunpilaren voor Payne’s Buffs in de afgelopen vier en vijf seizoenen allemaal afgestudeerd na de NCAA Tournament-run van vorig seizoen. Colorado keert acht spelers terug van het team met 22 overwinningen van vorig seizoen en heeft ook vijf nieuwkomers toegevoegd aan de selectie voor 2022-23.

Senior Jaylyn Sherrod keert terug als de enige speler die vorig seizoen in elke wedstrijd is begonnen. Junior Frida Formann en Tameyia Sadler waren het afgelopen seizoen zowel in als uit de basisopstelling. De zesde speler van het jaar van de Pac-12, Quay Milleris de topscorer van het team (10,6 ppg) van vorig seizoen, terwijl Tayanna Jones is terug voor een vijfde collegiaal seizoen. tweedejaars Kindyll Wettaeen All-Freshman en All-Defensive teamselectie vorig seizoen, keert terug samen met Sophie Gerber. Charlotte Whitakerdie vorig seizoen het hele seizoen miste om te herstellen van een operatie, zal dit seizoen ook weer op het veld staan ​​voor de Buffs.

Siehe auch  Villa Soro, San Sebastian, hotelreview: een 'sleeping beauty' in het foodiehart van Spanje | Reizen

Als onderdeel van de reis krijgen de Buffs 10 extra oefendagen om zich voor te bereiden op de drie oefenwedstrijden die in Spanje zullen worden gespeeld. De extra oefentijd zorgt voor overdracht Aaronette Vonleh en inkomende eerstejaars Ally Fitzgerald, Lizzie Houder, Jada Winn en Brianna McLeod te assimileren in het systeem van de Buffs.

„De extra oefenmogelijkheden zijn fantastisch voor een team met zoveel impactvolle nieuwe spelers“, merkte Payne op. „We krijgen de kans om elkaar zowel op als naast het veld te leren kennen en de hele zomer door te groeien als ballenclub.“

De reis van CU begint in de hoofdstad Madrid. Het team zal ook bezoeken brengen aan Valencia en Barcelona.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside