De jaarlijkse Food Design Festival zal voor het eerst persoonlijk plaatsvinden in Madrid, waar de oprichters en CEO’s van de meest innovatieve plantaardige en celgebaseerde voedingsbedrijven het veranderende voedsellandschap in Spanje, Europa en de wereld zullen bespreken.

Onder de deelnemers aan het evenement is Santi Aliaga of Zirculair voedselBosco Emparanza van MOA Foodtech, Iñigo Charola van BioTech Foods, Ricard Puigdemont van GrinGrin Foods en Mila Valcarcel van Eatable Adventures.

Deze vierde editie van het Food Design Festival wordt gehouden op enkele van de meest prestigieuze locaties in de hoofdstad van Spanje, waaronder Cosentino City, The Kool Hub, Roca Madrid Gallery en de Madrid Food Innovation Hub, die begint op 4 juli.e en eindigend op 8 julie.

nuggets Biotech Foods
Met dank aan Biotech Foods

Gemaakt door Enkelvoudig voedsel, het Spaanse fooddesignbedrijf, werd het internationale Food Design Festival 2019 voor het eerst persoonlijk gevierd in Cordoba, Spanje. Als gevolg van de pandemie werden volgende edities online gehouden.

“Bij Singular Foods begrijpen we het belang van de grote veranderingen die het voedselsysteem ondergaat ecologische duurzaamheid, de redenering die we zullen horen van de besluitvormers van de meest prominente plantaardige en alt-vleesbedrijven tijdens deze vierde aflevering van het Food Design Festival”, zegt Antonio Barrera, oprichter en CEO van Singular Foods.

Ga voor meer informatie naar de website van het evenement hier en volg de Food Design Festival LinkedIn-pagina hier.