Veelgeprezen matinee-idool Manoj Bajpayee in Jharkhand’s Gua voor filmopname

Veelgeprezen matinee-idool Manoj Bajpayee in Jharkhand’s Gua voor filmopname

Mail Nieuwsdienst

Man, 19 mei: Het veelgeprezen matinee-idool, Manoj Bajpayee, arriveerde donderdagmiddag in Gua en werd ondergebracht in SAIL’s Dak Bungalow. De castleden en regisseur Ashish kwamen samen met filmtechnici om een ​​film op te nemen in en rond het beroemde Saranda-bos.

Veel SAIL-functionarissen onder leiding van Chief General Manager, Vipin Kuimar Giri en Suman Kumar ontmoetten Manoj en verwelkomden hem bij zijn aankomst in Gua voor de eerste keer. De komst van een filmster verbergen mislukte toen het nieuws van de komst van Manoj Bajpayee zich als een lopend vuurtje verspreidde en mensen van alle leeftijden wachtten op een glimp van de Bollywood-ster. Anticiperend op een enthousiaste menigte om Manoj persoonlijk te zien, werden beveiligingspersoneel, bestaande uit CISF en Jharkhand, politie-jawans geplaatst bij de Dak Bungalow. Manoj Bajpayee wordt ook vergezeld door zijn persoonlijke beveiliging.

Afgezien van het gewone volk, is de toegang van mediamensen tot de Dak Bungalow geblokkeerd. Volgens informatie is Manoj Bajpayee met de hele productie-eenheid naar Gua gekomen om enkele scènes voor zijn aanstaande film op te nemen.

De acteur ging samen met de regisseur en cameraman op verkenning om mogelijke locaties te identificeren.

Manoj Bajpayee begon zijn carrière met Ram Gopal Verma’s superhit en veelgeprezen film, ‚Satya‘. Hij blijft de krantenkoppen halen voor zijn gevarieerde optredens in parallelle bioscopen en voor commerciële celluloid-ondernemingen. Zijn andere veelgeprezen films zijn onder meer ‚Gangs of Wasseypur‘, ‚Shool‘, ‚Pinjar‘ en ‚Chakravyu‘ om er maar een paar te noemen uit zijn lijst van uitmuntende uitvoeringen.

Saranda staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid waar toeristen uit verschillende hoeken van India komen om vluchtige momenten door te brengen midden in de natuur in het Saranda-bosgebied. Sinds de millenniumwisseling hebben extremisten echter geprobeerd hun bolwerk in het bosgebied te vestigen en een overvloed aan schietpartijen van politie en extremistische eenheden hebben de drang van mensen om dit anders zo weelderige groen van de natuur te bezoeken enigszins onderdrukt.

Siehe auch  Kapsul waktu Davy van de Weaver: 'Gatal untuk memulai sesuatu yang baru'

Alleen al de komst van een beroemde filmacteur als Manoj Bajpayee naar Saranda voor het opnemen van zijn film hier, zal naar verwachting mensen uit de filmwereld en ook algemene toeristen aantrekken. Als de deelstaatregering zorgt voor veiligheidsvoorzieningen en noodzakelijke infrastructuur, kunnen mensen die betrokken zijn bij de filmindustrie zich opnieuw wagen aan Saranda, het bosgebied en de natuurlijke bronnen.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside