Vakantie Spanje: Ierse toeristen waarschuwen voor ‚verboden‘ handeling die hoge boetes oplevert

Vakantie Spanje: Ierse toeristen waarschuwen voor ‚verboden‘ handeling die hoge boetes oplevert

Deze zomer zullen veel Ieren vertrekken voor hun eerste vakantie in het buitenland in meer dan twee jaar.

Spanje, Griekenland en Turkije behoren tot de meest populaire bestemmingen, met elk hun eigen regels en voorschriften die verschillen van Ierland.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (DFA) brengt voorafgaand aan de drukke zomervakantie een reisadvies uit.

LEES VERDER: ‚Sneaky‘ nieuwe Spaanse drankwet die Ierse vakantiegangers betrapt met man die ‚overstuur‘ is door de regel

Iedereen die naar Spanje gaat, wordt eraan herinnerd dat één activiteit in het bijzonder op bepaalde locaties „verboden“ is.

Volgens de DFA: “Consumptie van alcohol op openbare plaatsen, met uitzondering van bars en restaurants met een vergunning, is verboden in Madrid, de Balearen en de Canarische Eilanden.

„Het niet respecteren van deze wetten kan leiden tot een boete.“

De Spaanse autoriteiten kunnen voor de overtreding boetes opleggen tot € 3.000.

De DFA heeft ook een aparte alcoholwaarschuwing uitgegeven om Ierse burgers te herinneren aan het verschil in alcoholmaatregelen.

Jonge Duitse toeristen genieten van bier drinken op Arenal Beach, in Palma de Mallorca, Balearen, Spanje

Er stond: „Alcoholische dranken worden gewoonlijk in aanzienlijk grotere hoeveelheden verkocht in bars en restaurants in Spanje dan in Ierland.“

Ondertussen hebben de Spaanse alcoholregels de afgelopen dagen de krantenkoppen gehaald vanwege een recente drankwet die van invloed is op all-inclusive vakanties.

Spaanse functionarissen hebben verontwaardiging gewekt door een regel van ‚zes drankjes per dag‘ op te leggen voor all-inclusive vakanties en in resorts op eilanden als Ibiza en Mallorca.

Siehe auch  Badai pasir menyebabkan kepanikan dan modul Argentina menyebabkan lebih banyak kerusakan pada malam putaran

De nieuwe wet, die van invloed is op sommige hotels op de Balearen, betekent dat vakantiegangers worden gedwongen om extra te betalen als ze meer dan drie gratis alcoholische dranken per maaltijd willen.

Lokale autoriteiten in Spanje hebben in januari van dit jaar het drankverbod ingevoerd, dat gevolgen heeft voor bepaalde vakantieoorden van de Balearen, waaronder Palma, Ibiza en Magaluf. De nieuwe wet – waarin staat „alcoholische dranken worden beperkt tot zes per dag“ – maakt deel uit van een pakket maatregelen om asociaal gedrag aan te pakken.

Er wordt aangenomen dat dit ook een verbod op kroegentochten, happy hours en twee-voor-één-drankjes omvat, die allemaal worden afgedwongen met forse boetes.

LEES VERDER:Weer Ierland: vier weken durende zomerhitte komt eraan terwijl Met Eireann de exacte datum bevestigt dat de 20C-ontploffing toeslaat

LEES VERDER: Katie Taylor’s gezinsleven van vader fall-out tot weelderig Amerikaans huis tot controverse over relaties

Ontvang het laatste nieuws in je inbox door aanmelden voor onze nieuwsbrief

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside