Vakantie Spanje: Cruiseschepen moeten extra toeristenbelasting heffen vanwege vervuiling | Cruise | Reis

Vakantie Spanje: Cruiseschepen moeten extra toeristenbelasting heffen vanwege vervuiling |  Cruise |  Reis

Toeristen die Barcelona bezoeken, moeten al toeristenbelasting betalen in de stad. Cruisepassagiers moeten drie euro (£2,57) betalen voor een verblijf van meer dan 12 uur en één euro (86p) voor een korter verblijf.

Ze moeten ook de dagelijkse toeslag van 1,75 euro (£ 1,50) betalen om de stad te bezoeken, die meestal bij de prijs van hun cruisevakantie is inbegrepen.

Cruisepassagiers zullen echter nog meer in rekening worden gebracht, aangezien functionarissen van Barcelona nog drie belastingen voorstellen.

De Catalaanse minister voor klimaatactie, Teresa Jordà, zei dat een nieuwe belasting in de „komende weken“ zal worden goedgekeurd.

Ze zei: „We verwachten in de komende weken het voorstel van de regering te kunnen presenteren om de emissies in de havengebieden van Catalonië te reguleren, en we zullen verheugd zijn om met het stadhuis van Barcelona het uitgevoerde werk en de formule te kunnen delen voor deze belasting.”

LEES MEER: ‚Zet de handrem op!‘ Een van ’s werelds grootste cruiseschepen stort neer

De mogelijke kosten van de toeristenbelasting zijn nog niet bekend en het is niet bekend of deze per schip of per passagier gaat gelden.

De belasting is bedoeld om de vervuiling door cruiseschepen aan te pakken en het aantal lijnboten in de stad te beperken.

Palma op het eiland Mallorca heeft al beperkingen gesteld aan cruiseschepen en er kunnen er nu slechts drie tegelijk de stad binnen.

Sommige demonstranten hebben gezegd dat drie nog steeds te veel is en riepen op om het aantal schepen te beperken tot één.

NIET MISSEN

Siehe auch  Zal Jharkhand de hoogvliegende Bengaal knippen?

Toeristen in Wales moeten mogelijk toeristenbelasting betalen, aangezien de regering overweegt er een in te voeren om te betalen voor lokale diensten.

Venetië heeft onlangs de invoering van een toeristenbelasting voor dagjesmensen uitgesteld, die bezoekers in rekening zou hebben gebracht om de stad binnen te komen.

Benidorm heeft gezegd dat het nooit een toeristenbelasting zal invoeren, hoewel de regionale regering van plan is er een in te voeren.

De toeristenbelasting van de Valenciaanse regering zou optioneel zijn en lokale gebieden zouden kunnen beslissen of ze deze willen gebruiken.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside