U-17 Women’s National Football Championship: Manipur, Jharkhand behalen enorme overwinningen | Voetbal Nieuws

U-17 Women’s National Football Championship: Manipur, Jharkhand behalen enorme overwinningen |  Voetbal Nieuws
Vijfvoudig kampioen Manipur en de laatste winnaars Jharkhand waren de grootste winnaars van U-17 Women’s National Amerikaans voetbal Kampioenschap in Guwahati op woensdag.
Manipur speelde de openingsrondes van Groep A en versloeg Uttarakhand met 14-0 in de ochtendwedstrijd van de groep in het Indira Gandhi Athletic Stadium, terwijl Jharkhand Andhra Pradesh met 11-0 versloeg in de middagwedstrijd op dezelfde locatie.
Moibungkhongbam Sanjana Chanu was de topscorer voor de junioren van Manipur met vier doelpunten, terwijl Oinam Babita Devi de eerste was die een hattrick maakte in de wedstrijd. Invaller Khumukcham Bhumika Devi maakte ook vrolijk met een treble op haar naam nadat ze Babita in de 63e minuut had vervangen.
Ipham Romina Begum, Usham Luxmi Devi, Thingbaijam Sanjita Devi en Kimte Langel waren de andere scorers voor het meest gedecoreerde team van de competitie.
Voor Jharkhand-meisjes maakte Khusboo Hessa het grootste deel van de doelpunten met een half dozijn op haar naam, terwijl Kunti Hessa een beugel maakte toen Birasmuni Dhanwar, Priya Hembrom en Madhumita Hansda elk eenmaal de achterkant van het net vonden.
Bengalen, Bihar, Tamil Nadu, Kerala en Dadra en Nagar Haveli behoorden tot de andere grote winnaars van de dag in hun respectievelijke groepswedstrijden.
Bihar consolideerde hun positie in Groep C met een 5-0 pak slaag van Delhi toen Lucky Kumari een hattrick scoorde en Shruti Kumari en Manisha Kumari elk één scoorden in SAI New Field, Paltan Bazar.
Madhya Pradesh versloeg Telangana met 5-1 in de andere wedstrijd van de groep.
In het Dimakuchi-stadion in de laatste wedstrijd van de dag, viel Bengalen Rajasthan met 8-0 binnen in Groep H, waarbij Rimpa Halder een hattrick scoorde voor de voormalige kampioenen. V Gayathridevi scoorde een brace voor Tamil Nadu toen het team uit Zuid-India Jammu & Kashmir met 6-0 versloeg in de eerdere wedstrijd van de groep in Dimakuchi.
In de wedstrijden van Groep E die werden gespeeld op het IGAS-oefenterrein, versloeg Nagaland Ladakh met 2-1, terwijl Shilji Shaji vijf keer scoorde om Kerala aan een 6-1 overwinning op Punjab te helpen.
In Groep F op LNIPE in Sonapur versloegen Dadra en Nagar Haveli Tripura met 7-0, waarbij Pushpa Devi een hattrick scoorde en Pooja een brace scoorde. Maharashtra versloeg Chandigarh met 2-0 in de andere wedstrijd van de groep.

Siehe auch  Perubahan iklim mengancam flora dan fauna Belanda - burung purba

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside