TVE zendt eersteklas padel uit in Spanje

TVE zendt eersteklas padel uit in Spanje

Agentschappen/ Rome, Londen, Doha, Madrid

Television Espanola (TVE), de toonaangevende Spaanse publieke omroep, heeft toegezegd dat Premier Padel een niet-exclusieve deal sluit voor Padel’s toonaangevende tour in Spanje voor het seizoen 2022.
TVE begint zijn Premier Padel-verslaggeving met de Greenweez Paris Premier Padel Major in juli die plaatsvindt in het iconische Stade Roland-Garros. Het toernooi begint op 11 juli en eindigt op 17 juli. De deal omvat ook rechten op het inaugurele P1-evenement, de Madrid Premier Padel P1 die van 1-6 augustus in het WiZink Center plaatsvindt.
TVE zal alle ‚Majors‘- en ‚P1‘-evenementen van de Premier Padel-kalender van 2022 uitzenden, met geselecteerde wedstrijden die worden uitgezonden op het lineaire kanaal Teledeporte van het netwerk en in RTVE Play, het digitale platform van de omroep. De dekking wordt gratis uitgezonden op YouTube in Spanje. De algemene bekendheid en het publiek dat Premier Padel in Spanje zal bereiken dankzij de deal met TVE zal ongeëvenaard zijn.
Dit nieuws benadrukt verder de groeiende wereldwijde populariteit van de sport sinds de lancering van Premier Padel, de officiële wereldwijde padeltour – geregeerd door de International Padel Federation (FIP) en ondersteund door de Professional Padel Association (PPA) en Qatar Sports Investments (QSI) .
May’s Italiaanse Premier Padel Major had het meest uitgebreide bereik van elk evenement in de geschiedenis van padel nadat het toernooi verder werd uitgezonden in 167 wereldwijde gebieden, met de 156 die het inaugurele evenement lieten zien dat de Ooredoo Qatar Major 2022 in maart overtrof, met de nadruk op het feit dat Premier Padel blijkt opnieuw populair bij ’s werelds toonaangevende mediakanalen.
Luigi Carraro, voorzitter van de International Padel Federation zei: “We zijn verheugd om Televisión Espanola voor het seizoen 2022 naar de Premier Padel-familie te brengen. TVE heeft een bereik en bekendheid in het land als geen andere omroep, wat betekent dat miljoenen fans de kans krijgen om geïnspireerd te worden door onze spelers en te genieten van onze toernooien, allemaal beginnend met de Greenweez Paris Premier Padel Major van het iconische Stade Roland-Garros vanaf 11 juli.
„De International Padel Federation is voortdurend op zoek naar manieren om een ​​groter en breder publiek over de hele wereld naar padel te halen met een focus op inclusiviteit en toegankelijkheid – en deze deal met TVE in Spanje is daar het bewijs van.“
Premier Padel zal in 2022 ten minste tien (10) nieuwe toernooien organiseren, waaronder vier categorie één „Major“ evenementen. De eerste major – de Ooredoo Qatar Major 2022 – vond plaats in Doha in maart, en de Italiaanse Premier Padel Major eindigde in het historische Foro Italico in mei. De andere toernooien van categorie één zijn de Greenweez Paris Premier Padel Major in Stade Roland-Garros, die plaatsvindt van 11 juli tot 17 juli, en de Mexico Premier Padel Major in de Club Sonoma en Monterrey, México van 28 november tot 4 december.
De Madrid Premier Padel P1 die plaatsvindt van 1-6 augustus zal het eerste toernooi van categorie twee zijn, zeer snel gevolgd door de Argentijnse Premier Padel P1 die plaatsvindt van 8-14 augustus. Meer aankondigingen over extra toernooien en uitzendingsdetails volgen zeer binnenkort.

Siehe auch  Biden anunció la selección de embajadores para Francia, India, Chile y Bangladesh

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside