Trio leidt in Spanje terwijl Morrison een late golf maakt

Trio leidt in Spanje terwijl Morrison een late golf maakt

De Engelse James Morrison maakte donderdag ook een schitterende uitbarsting door slechts één schot van hun voorsprong te halen.

Morrison scoorde een vijf-onder-par 67 op PGA Catalunya om de tweede plaats te delen met Haotong Li en Sebastian Heisele, met Winther, Bekker en Darren Fichardt die allemaal een duidelijk schot maakten.

Maar Fichardt bleef gefrustreerd achter, nadat hij zijn eerste 17 holes met acht-onder-par had gedekt, om op de 18e een double-bogey zes te maken.

Morrison was één-op-par met nog acht holes te spelen, maar de 37-jarige maakte zes birdies om zijn kansen op een derde DP World Tour-titel en de eerste sinds de Spanish Open van 2015 te vergroten.

„Ik speelde heel goed, ik sloeg gewoon een paar slechte schoten op het verkeerde moment om mee te beginnen“, zei Morrison. „Het is een van die cursussen waar je je gewoon aan moet houden, want er komen nog genoeg kansen aan.

„Ik speelde met mijn beste maat Wade (Ormsby), dus het is altijd leuk om een ​​beetje lol te hebben onderweg.“

Helaas, de Australische Ormsby amuseerde zich niet zo veel als hij een beetje een nachtmerrie had, toen hij een 80 schoot met zeven bogeys en een dubbel.

Vooraanstaande Australiërs waren Queenslander Maverick Antcliff en Zach Murray uit Melbourne, die beiden par 72s schoten.

Scott Hend ging rond in 73 terwijl Jason Scrivener een 74 kaartte.

© Golf Australië. Alle rechten voorbehouden.

Siehe auch  Chile se prepara para comenzar nuevamente la gira

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside