TN en Jharkhand strijden om een ​​kans op knock-outs

TN en Jharkhand strijden om een ​​kans op knock-outs

Beide teams hebben zes punten gelijk, één achter groepsleider Chhattisgarh die zeven . heeft

Beide teams hebben zes punten gelijk, één achter groepsleider Chhattisgarh die zeven . heeft

Tamil Nadu is niet in de buurt gekomen van kwalificatie voor de knock-outfase van de Ranji Trophy sinds het seizoen 2016/17, toen het als halve finalist eindigde.

Voor het eerst sinds dat jaar heeft het team nu een realistische kans om de volgende fase te halen wanneer het het donderdag opneemt tegen een sterke Jharkhand-kant in de laatste competitiewedstrijd van de Elite Groep H in het Nehru Stadium.

Op een gelijke kiel

Beide teams staan ​​op zes punten gelijk, één achter groepsleider Chhattisgarh, en zullen strijden om als beste uit de bus te komen en zichzelf een kans te geven om door te gaan naar de knock-outs.

Het ligt echter niet helemaal in de handen van TN, want zelfs een regelrechte overwinning met een bonuspunt zal voor geen van beide partijen voldoende zijn als Chhattisgarh Delhi regelrecht weet te verslaan.

TN is tot nu toe consistent geweest in de twee wedstrijden, door een groot totaal in de eerste innings na te jagen tegen Delhi om de leiding veilig te stellen en was toen slechts twee wickets verwijderd van een grote overwinning tegen Chhattisgarh.

De slageenheid van het team lijkt geregeld, aangezien de meeste slagmensen tot nu toe punten hebben gekregen, en een ongewijzigd spelende elftal is waarschijnlijk.

Hoewel de bowlingafdeling erin is geslaagd om de hoogste rangorde van het rivaliserende team in beide wedstrijden goedkoop weg te werken, heeft het geworsteld om de lagere rangorde snel af te wijzen en zo de tegenstander van de haak te laten slaan.

Sensationele overwinning

Jharkhand boekte ondertussen een sensationele overwinning tegen Delhi in de laatste uren van de wedstrijd.

Het team zal een sterke test vormen voor TN, aangezien het een zeer goede bowlingaanval heeft onder leiding van de linkerarmspinner Shahbaz Nadeem en een goede tempo-aanval met spelers als Ashish Kumar en Sushant Mishra.

In de wedstrijd tegen Delhi stond het team op de achtervoet tot de laatste sessie, terwijl laatstgenoemde op weg was naar het doel van 335. Maar Jharkhand slaagde er op de een of andere manier in om zijn zenuwen in bedwang te houden met Nadeem die cruciale wickets inzette om het team te helpen een 15- rennen winnen.

Nadat hun slagmensen het moeilijk hadden in de wedstrijd tegen Chhattisgarh, maakten drie van hen eeuwenlang tegen Delhi, wat het team vertrouwen zou moeten geven om deze wedstrijd in te gaan. Schipper Saurabh Tiwary, die de wedstrijd tegen Delhi miste, zal waarschijnlijk weer aan de leiding gaan, wat stabiliteit zou moeten geven aan de slagvolgorde.

Siehe auch  Argentina suspende vuelos a México, Brasil y Chile - The Yucatan Times

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside