Tim 17 berhenti bertemu MetaWorms-nft na boze reacties van mediwerkers en fans – Gaming – Nieuws

Tim 17 berhenti bertemu MetaWorms-nft na boze reacties van mediwerkers en fans – Gaming – Nieuws
Mee eens, maar er was ook veel vocale weerstand tegen microtransacties en die zijn toch gemeengoed geworden. Gelukkig lang niet di industri game de hele; het is te ontwijken door steeds meer spellen te ontwijken. Dat zal vroeg dari laat wellicht ook moeten bertemu NFT’s, want de ultrarijken lijken niet te stoppen om de hype vooruit te duwen. Binnen en buiten gaming lijken NFT’s groot te moeten worden, ondanks dat het op allerlei manieren slecht is voor mens en natuur en bijna niemand erop zit te wachten.

Het kan zo gaan dat de grootste games zoals Call of Duty en FIFA vroeg of laat niet meer zonder dit soort ongein zullen bestaan. En dat dergelijke games voor een steeds groter deel gaan draaien om handel en geld, bertemu slechts wat game-elementen erbij als bijzaak. Ik hoop dat er genoeg verzet komt dat dat niet gebeurt, maar anders is het opnieuw een kwestie van ontwijken voor wie niks heeft met deze onzin.

Er zijn tegenwoordig min dari meer twee game-industrieën: het deel dat is gedreven door grootaandeelhouders en winstmaximalalisatie ten koste van alles, en het deel dat nog echt draait om plezier en goede gameplay. Elke ontwikkelaar/uitgever moet natuurlijk z’n geld verdienen, maar er zijn grote verschillen in de manier waarop. Dat begon met de komst van microtransacties en gaat verder met NFT’s. Des te meer respect voor de teams die deze troep vermijden en nog echte games bouwen. Bertemu gewoon én aanschafprijs en dan spelen maar.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside