Tienerjongen vastgehouden voor aanranding van stammeisje nadat CM Soren video van incident deelt, roept op tot actie

Tienerjongen vastgehouden voor aanranding van stammeisje nadat CM Soren video van incident deelt, roept op tot actie

Een 16-jarige tienerjongen werd op zondag 22 mei aangehouden in het Dumka-district van Jharkhand, nadat op sociale media videobeelden waren gedeeld waarop te zien was hoe hij trappen regende op een meisje in een schooluniform, zei een politieagent.

Een Twitter-gebruiker deelde de video en ondertitelde het in het Hindi, wat zich vertaalt naar het Engels: „Een jongen slaat een stammeisje op brute wijze en andere jongens schieten het. Het meisje studeert in St Stanislaus HS Hathimara Pakur, en de jongen is een inwoner van het dorp Rolamara in het Maheshpur-blok van het district Pakur.

Toen hij kennis nam van het incident, retweette premier Hemant Soren de video en gaf hij de districtspolitie opdracht om de zaak te onderzoeken en bij te werken terwijl hij actie ondernam tegen de beschuldigde.

Tijdig optreden van de politie

De districtspolitie kwam in actie en startte onmiddellijk een onderzoek naar de zaak en vond de beschuldigde tiener. De jongen is een klasstudent en een inwoner van de wijk Dumka.

Hrudeep P. Janardhanan, Pakur-hoofdinspecteur van politie (SP), vertelde PTI: „De politie van Dumka voert nu verder onderzoek naar de zaak uit,“ geciteerd. India vandaag.

Noor Mustafa Ansari, onderafdelingspolitieagent van Dumka (SDPO), zei dat het op het eerste gezicht een geval van liefde lijkt te zijn. Hij merkte op dat het incident ongeveer twee weken geleden plaatsvond, maar de video kwam pas onlangs aan het licht.

Verder voegde Ansari eraan toe: „Zowel de jongen als het meisje komen uit tribale gemeenschappen. Ze zijn voor ondervraging naar het politiebureau van Gopikandar gebracht. De jongen zal naar een huis van bewaring worden gestuurd omdat hij minderjarig is.“

Siehe auch  'Tinder Swindler' zei gezocht in Spanje vanwege het gebruik van zogenaamd nep-Israëlisch identiteitsbewijs

Lees ook: 10-jarig meisje uit Mumbai wordt jongste Indiër op top van Everest Base Camp zit op 5.364 meter

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside