THROWBACK: Toen MS Dhoni zijn eenvoud toonde door met Jharkhand-spelers in de trein te reizen – Zie foto, Sports News

THROWBACK: Toen MS Dhoni zijn eenvoud toonde door met Jharkhand-spelers in de trein te reizen – Zie foto, Sports News

MS Dhoni blijft een grote naam in de wereld van cricket. De 40-jarige blijft actief in de Indian Premier League (IPL), ondanks de aankondiging van zijn internationale pensionering op 15 augustus 2020. De voormalige Indiase aanvoerder tekende vanaf het hoogste niveau als een van de meest succesvolle wicketkeeper-batslieden aller tijden, het vergaren van 17.266 runs, 16 ton, 108 halve eeuw naast het claimen van 634 vangsten en 195 stumpings.

Afgezien van zijn duizelingwekkende aantallen op internationaal niveau, is Dhoni altijd een nuchtere persoon gebleven, die met zijn eenvoud en nederigheid wereldwijd meer fans heeft toegevoegd. Een mooi voorbeeld van zijn eenvoud was te zien toen de voormalige keeper-slagman de luxe van een vliegreis dumpte en met zijn Jharkhand One-Day side per trein reisde, van Ranchi naar Howrah, om begin 2017 de Vijay Hazare Trophy in Kolkata te spelen .

Dhoni draaide de klok terug naar zijn dagen van strijd, in de vroege jaren 2000, toen hij werd aangesteld als ticketinspecteur in Kharagpur, om samen met zijn staatsteamgenoten te reizen in de tweederangs AC van 18616 Kriya Yoga Express.

Destijds was het Dhoni’s eerste treinreis na 13 lange jaren. Bij de gelegenheid leek Dhoni erg ontspannen en tevreden. Hij was ook naar zijn officiële Instagram-adres gegaan om een ​​foto van hun treinreis in 2017 met zijn teamleden te delen. Hier is het bericht:

LEES OOK | MS Dhoni’s CSK brengt een oprecht eerbetoon aan Suresh Raina terwijl sterspeler onverkocht blijft op de megaveiling van IPL 2022

„Zij (Jharkhand) hadden geen speciale bus voor hen gereserveerd en Dhoni reisde met zijn team en andere medepassagiers in 2AC. Ze hadden een blokboeking voor 23 passagiers, waaronder Dhoni“, zei Sanjoy Ghosh, chief public relations officer van South Eastern Railway. zei toen.

Siehe auch  Melarang 'pertunjukan' dengan harga bir yang enak juga mencegah penjualan Heineken

„We hadden hier vooraf informatie over en daarom hadden we speciale beveiliging geregeld toen ze gisteravond in Ranchi aan boord gingen en vanmorgen bij hun aankomst in Howrah,“ zei Ghosh. „De spoorweg is de levensader van India en iedereen reist ooit met de trein. Het is Dhoni’s grootheid dat hij ervoor koos om de trein te nemen en bij zijn afdelingen te zijn in plaats van te vliegen“, voegde hij eraan toe.

LEES OOK | Chennai Super Kings completeren selectie voor IPL 2022: Deepak Chahar duurste in line-up zonder Raina

Voor de onervarenen was Dhoni van september 2001 tot juli 2004 bij de SER in dienst als TTE in Kharagpur; iets wat zeer goed gedocumenteerd was in zijn superhit biopic ‚MS Dhoni The Untold Story‘ (uitgebracht in 2016).

Op dit moment maakt Dhoni zich op om de titelverdediger Chennai Super Kings (CSK) te leiden in de komende IPL 2022-editie, die eind maart in India wordt gehouden. Het Gele Leger heeft een sterk team vernieuwd en opgebouwd in de zojuist afgesloten tweedaagse megaveiling IPL 2022 in Bengaluru.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside