Thompson’s Clemmons, Spanje Park’s Flannery verdient plek in North All-Star-team – Shelby County Reporter

Thompson’s Clemmons, Spanje Park’s Flannery verdient plek in North All-Star-team – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Hoofdredacteur

Twee lokale softbal-standouts hebben elk jaar een felbegeerde plek verdiend in een van de grootste evenementen van de staat.

Thompson’s Chalea Clemmons en Spain Park’s Katie Flannery verdienden allebei een plek in de North-South All-Star-game als leden van het North All-Star-team.

Katie Flannery was dit seizoen de beste slagvrouw van Spain Park en een van de beste in de staat. Nu speelt ze voor het Noord-All-Star-team tijdens de Noord-Zuidwedstrijd van deze zomer. (Voor de verslaggever/Larry Dancy)

Beiden zullen deel uitmaken van een 18-koppig team dat het South All-Star-team wil verslaan tijdens het jaarlijkse evenement, dat zal plaatsvinden in Montgomery als onderdeel van de All-Star Week van 18-22 juli.

Clemmons zal het Noord-team vertegenwoordigen als een van de zeven werpers, terwijl Flannery dit zal doen als een van de zes shortstops en acht totale infielders.

Beide spelers zijn vers van hun optredens in het staatstoernooi, terwijl Clemmons cruciaal was om Thompson te helpen het klasse 7A Staatskampioenschap van dit jaar te claimen.

Alleen al tijdens het staatstoernooi gooide Clemmons in totaal 17 innings en stond hij slechts zeven hits en één punt toe.

Daarnaast had ze in totaal 24 strikeouts en pakte ze de kampioenschapsoverwinning tegen tweevoudig verdedigend staatskampioen Hewitt-Trussville.

In de kampioenswedstrijd stond ze twee hits toe in een complete game shutout en kwam tot vier strikeouts. Buiten dat duel gooide ze 14 strikeouts in zes innings werk in de tweede wedstrijd van het toernooi voor de Warriors.

Over het hele seizoen had Clemmons een ERA van 1.33 en werd 16-1 met twee saves. Ze sloot het seizoen ook af met 142 strikeouts om te eindigen met de tweede meeste strikeouts per zeven innings in de provincie.

Siehe auch  Distribusi vaksin harus benar - VNL

Maar ze was dit seizoen ook meer voor Thompson en bracht een slaggemiddelde van .492 op de plaat in 118 slagbeurten. Ze sloot het seizoen af ​​met 58 hits, waaronder een county-high 22 doubles, terwijl ze in totaal vier homeruns en één triple sloeg met 53 RBI’s.

Wat Flannery betreft, ze was een van de sterkste vleermuizen en infielders in de staat tijdens haar juniorseizoen.

Ze bracht een indrukwekkend slaggemiddelde van .451 samen om de Jaguars aan te voeren dankzij 65 hits, wat een van de hoogste cijfers in de provincie was.

Ze reed 50 runs naar huis en scoorde 49 runs. Flannery had ook een van de hoogste homeruns dankzij 10 bommen van het seizoen, terwijl ze eindigde met 11 doubles en drie triples en 49 runs scoorde.

De North All-Stars wonnen afgelopen zomer de Noord-Zuid-softbalcompetitie en wonnen met 11-8 in acht innings in de opener en met 6-1 in de slaapmuts. The North leidt de serie 27-23-3 op weg naar de competitie van 2022. De serie werd voor het eerst gespeeld in 1997.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside