Terwijl SRK opnamen maakt in Spanje, woont zoon Aryan Khan de KKR-wedstrijd bij. Fans noemen hem geluksbrenger

Terwijl SRK opnamen maakt in Spanje, woont zoon Aryan Khan de KKR-wedstrijd bij.  Fans noemen hem geluksbrenger

Shah Rukh Khan’s zoon Aryan Khan werd gisteren gespot tijdens de IPL-wedstrijd tussen Kolkata Knight Riders en Chennai Super Kings. Aryan verving vader SRK, die er altijd voor zorgde dat hij er was om zijn team, KKR, aan te moedigen en te steunen. De 24-jarige zag lachend genieten van de eerste IPL-wedstrijd van het seizoen.

ARYAN KHAN PROOST VOOR KKR

De wedstrijd KKR en CSK vond plaats in het Wankhede-stadion in Mumbai. Dit was de eerste wedstrijd van de 15e editie van IPL. Terwijl SRK druk bezig is met fotograferen voor Pathaan in Spanje, zorgde zoon Aryan Khan ervoor dat hij er was om hun team aan te moedigen.

Men zag Aryan Khan lachend, pratend met vrienden en genietend van de wedstrijd die KKR later won.

Fans deelden op grote schaal Aryan’s foto’s op sociale media en zeiden dat hij de geluksbrenger is.

SRK TOONT ​​UIT 8 PACK ABS

Shah Rukh Khan is momenteel in Spanje aan het fotograferen voor Pathaan. Gisteren deelde de acteur zijn eerste blik uit de film, en fans kunnen er niet genoeg van hebben.

Siehe auch  Los astronautas de la NASA cultivan 'Chili Peppers' en un esfuerzo por promover la comida de la tripulación de la ISS

De Bollywood-superster pronkte met acht-pack buikspieren, lang haar in de perfecte klik. En het is onnodig om te zeggen dat hij er nooit heter uitzag! SRK, in zijn meest eigenzinnige beste, schreef: „Shah Rukh agar thoda Rukh bhi gaya toh Pathaan ko kaise rokoge.. Apps aur Abs sab bana dalunga (sic).“

Pathaan wordt geregisseerd door Siddharth Anand, gefinancierd door YRF. De film is een actiefilm met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Deepika Padukone en John Abraham.

LEES OOK | 2023 mein milte hai Pathaan se! Shah Rukh Khan, Deepika’s film om het jaar knallend te beginnen

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside