Telecomdiensten in Jharkhand, Bihar bedreigd

Telecomdiensten in Jharkhand, Bihar bedreigd

New Delhi, voor het eerst gepubliceerd op 29 maart 2022, 17:20 IST

De Digital Infrastructure Providers Association (DIPA), India’s belangrijkste representatieve organisatie van aanbieders van digitale infrastructuur, de regeringen van Bihar en Jharkhand hebben dinsdag actie ondernomen tegen „zelfverklaarde“ vakbonden die hebben gedreigd de telecomdiensten in de regio te verstoren.

„Een zelfverklaarde vakbond heeft een illegale dreiging geuit om de telecomdiensten in beide staten – Bihar en Jharkhand – te verstoren als niet wordt voldaan aan hun illegale eisen, met name met betrekking tot geldelijke voordelen“, zegt TR Dua, directeur-generaal van de Digital Infrastructure Providers Association ( DIPA). ), aldus in een verklaring.

Indus Towers, American Tower Corporation, Summit Digitel (Reliance Jio Infratel) en Tower Vision zijn allemaal DIPA-leden. Volgens een verklaring van DIPA zijn de pogingen van de torenbedrijven om hun afhankelijkheid van brandstof te verminderen niet positief ontvangen door de vakbonden. Telecominfrastructuurbedrijven hebben ook de hulp ingeroepen van wetshandhavingsinstanties en politiepersoneel.

Dua heeft de deelstaatregeringen verzocht om tussenbeide te komen bij het verstrekken van de vereiste richtlijnen aan alle bevoegde autoriteiten in alle districten om een ​​ononderbroken telecomverbinding en de veiligheid van telecompersoneel, hun families, functionarissen, agenten en partners te behouden.

Lees ook | Govt wordt de grootste aandeelhouder van Vodafone Idea, zal 35,8 procent in handen hebben

Ondertussen hebben telecomoperators vertegenwoordigd door de Cellular Operators Association of India (COAI) er bij het Department of Telecommunications (DoT) op aangedrongen om te helpen bij het voorkomen van „wanpraktijken van dieseldiefstal“ in Bihar, waarbij ze beweerden dat verschillende vakbondsleiders hebben gedreigd telecomsites te sluiten in de staat, met mogelijk gevolgen voor 1.2000 telecomtorens en netwerkproblemen.

Siehe auch  El Ferrocarril Chile-Bolivia se restablece después de 16 años

COAI is een branchevereniging die bestaat uit telecomcarriers zoals Reliance Jio, Bharti Airtel en Vodafone Idea, evenals fabrikanten van telecomapparatuur zoals Ericsson en Nokia.

Lees ook | Elon Musk’s Starlink begint $ 99 aanbetalingen terug te betalen aan Indiërs na overheidsbevel

Laatst bijgewerkt 29 maart 2022, 17:20 IST

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside