Tata Steel, Tata Power gaat 41mw-zonneprojecten opzetten in Jharkhand, Odisha

Tata Steel, Tata Power gaat 41mw-zonneprojecten opzetten in Jharkhand, Odisha

Mumbai: Tata Steel en Tata Power, de twee belangrijkste bedrijven van de Tata Group, hebben de handen ineen geslagen om een ​​netgekoppeld zonne-energieproject in Jharkhand en Odisha te ontwikkelen.

De bedrijven hebben een Power Purchase Agreement (PPA) ondertekend voor een duur van 25 jaar om een ​​41MW-zonneproject op te zetten, dat een combinatie zal zijn van zonnepanelen op het dak, drijvende en op de grond gemonteerde zonnepanelen. In het kader van het project zal Tata Power fotovoltaïsche (PV) capaciteiten ontwikkelen voor Tata Steel in Jamshedpur (21,97 MWp) en Kalinganagar (19,22 MWp).

Onder deze PPA zal Tata Power in Jamshedpur PV-daken ontwikkelen met een capaciteit van 7,57 MWp, terwijl de drijvende en op de grond gemonteerde capaciteit respectievelijk 10,80 MWp en 3,6 MWp zou zijn. De op de grond gemonteerde PV zal worden geïnstalleerd op Sonari Airport, Jamshedpur. Kalinganagar zal 9,12 MWp PV-capaciteiten hebben en drijvende PV zal 10,10 MWp vormen.

De geschatte energieopwekking via het zonne-energieproject van 41,19 MWp is 6, 02, 80.095 kWh voor het eerste jaar. Tijdens zijn levensduur (dwz gedurende 25 jaar) zou de totale energieopwekking 1,40,93,61.488 kWh bedragen. Het project zal bijdragen aan een besparing van 45210 ton CO2 per jaar en 1057021 ton tijdens zijn levensduur (25 jaar).

In maart hadden de twee bedrijven aangekondigd een zonne-energieproject van 15 MW te ontwikkelen in Jamshedpur. Dit project zou gemiddeld 32 MU energie per jaar opleveren. Het zal helpen bij het compenseren van ongeveer 25,8 miljoen kg CO2 per jaar. Eerder in 2017 had Tata Power Solar een 3MW fotovoltaïsche zonne-energiecentrale in gebruik genomen in de ijzerertsmijn van Tata Steel in Noamundi. Dit was de eerste zonne-energiecentrale in zijn soort in een ijzerertsmijn in het land.

Siehe auch  Statistik virus Corona di seluruh dunia untuk minggu ke-52

TV Narendran, CEO & MD, Tata Steel, zei: „We hebben verschillende definitieve stappen gezet in de waardeketen om onze duurzaamheidsreferenties te versterken. In het recente verleden hebben projecten op het gebied van stroomopwekking uit zonne-energie en niet-conventionele energiebronnen een impuls gekregen op onze bedrijfslocaties. We zullen doorgaan met ons streven naar oplossingen voor schone energie en onze voetafdruk op het gebied van hernieuwbare energie uitbreiden.“

Abboneer op Mint-nieuwsbrieven

* Vul een geldig e-mailadres in

* Bedankt voor het abonneren op onze nieuwsbrief.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside