Tarleton Women’s Golf voegt Rebeca Fernandez uit Spanje toe

Tarleton Women’s Golf voegt Rebeca Fernandez uit Spanje toe

STEPHENVILLE, Texas – Er is een nieuwe toevoeging aan het damesgolfteam van Tarleton, en ze komt helemaal vanuit Marbella, Spanje naar Stephenville.

Rebeca Fernandez voegt zich bij de Texanen van Colegio Leonés en wordt het achtste lid van de selectie en de eerste ondertekenaar voor 2022-23.

„Ik ben erg enthousiast over Rebeca, ze komt uit een high-performance centrum in Spanje waar ze de kans kreeg om te groeien als speler en ook academisch“, hoofdcoach Isabel Jiménez zei. „Ze is gewend aan die schoolroutine waar je ver van huis bent en je zowel op als naast de baan op je best moet presteren. Ze gaat ons consistentie en speelervaring brengen, die op dit niveau nodig is, vooral in een conferentie zoals de WAC. Ik kan niet wachten om het herfstseizoen te beginnen en haar hier bij Tarleton te zien slagen.“

Fernandez heeft een handicap van -1,6. In het toernooispel van 2022 behaalde ze drie plaatsen in de top-10, vier keer in de top-20, met een gemiddelde score van 75.

In 2021 behaalde Fernandez gemiddeld een score van 75,7, waarmee ze haar beste score van -3 (69) in de tweede ronde van de Copa Andalucia binnenhaalde. Ze schoot ook -2 (70) in de vierde en laatste ronde van de Memorial Norberto Goizueta om op de tweede plaats te eindigen met +5 algemeen.

Fernandez was lid van de Blume National School, een eliteprogramma en een high-performance centrum voor atleten in nationale teams.

De Texanen sloten onlangs hun seizoen 2021-22 af met een mogelijke vijfde plaats op het WAC Championship in Kerrville, Texas.

Siehe auch  Dari sinilah datangnya hujan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside