Supernatural Chiller ’32 Gats‘ naar Filmax voor Spanje, internationaal

Supernatural Chiller ’32 Gats‘ naar Filmax voor Spanje, internationaal

Aangezien het genre dit jaar een groot deel uitmaakt van de verkoop op de filmmarkt van Cannes, heeft Filmax, traditioneel een van de grootste leveranciers, zijn intrede gedaan in „32 Gats“, de volgende speelfilm van Hèctor Hernandez Vicens die uitbrak met de 2015 SXSW-première, “ Het lijk van Anna Fritz.”

Filmax zal de distributie in Spanje verzorgen en internationale rechten verkopen.

Geproduceerd door Carles Torras bij Zabriskie Films, „32 Gats“, de vierde speelfilm van schrijver-regisseur Hernández Vicens, richt zich op een stel, Ana, 36, en Salva, 49, die verhuizen naar een huis in het land waar ruimte is voor de 32 katten die Ana de afgelopen jaren heeft geadopteerd.

Ana is twee maanden zwanger. Het paar begint het huis te rehabiliteren voor de geboorte van de baby, maar Ana begint een aanwezigheid in het huis te voelen, en ze is niet de enige, zo lijkt het. De katten zien ook iets.

„32 Gats“ is een „bovennatuurlijke psychologische thriller en onafhankelijke auteursfilm gericht op realistische dramafilmfanaten en de fanbase van genres/spookfilms“, zei producer Carles Torras van Zabriskie Films, die als regisseur de beste film, acteur en script won tijdens de film. 2016 Malaga Festival met “Callback.”

De regisseur, voegde hij eraan toe, „wordt door internationale critici erkend vanwege zijn persoonlijke manier om ziekelijke sferen en psychologische spanning te creëren met een beperkt aantal personages, elementen en instellingen, zoals hij liet zien in ‚The Corpse of Anna Fritz‘.“

„De meeste mensen zouden hun handen niet in het vuur steken om te beweren dat geesten niet bestaan“, stelt Hernández Vicens in een verklaring van de directeur. Geesten zijn de meest authentieke bovennatuurlijke figuur, voegt hij eraan toe. „De geest in ’32 Gats‘ moet worden opgebouwd uit de meest alledaagse elementen, zodat toeschouwers er nooit helemaal zeker van kunnen zijn dat hij bestaat.“

Siehe auch  El cierre de la frontera de Chile no afectará las importaciones de cobre de China desde Australia: investigadores

„Dit is een horrorfilm, maar ook een drama“, zei Hernández Vicens. „Het is een gok op genre, het bovennatuurlijke, vanuit een hoek van waarheid, eerlijkheid en naturalisme.“

De grenzen verleggen, zelfs voor het genre, „The Corpse of Ana Fritz“ begint met wat lijkt op necrofilie, als twee vrienden, een begrafenisondernemer, profiteren van het lichaam van een mooie dode beroemdheid in een mortuarium – een brede metafoor, zeiden recensenten destijds , voor de opdringerigheid van internetcultuur in de intimiteit van beroemdheden.

32 Gats – Teaserposter
Met dank aan Filmax

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside