Strand in het Spaanse Malaga gesloten na gesprongen rioolpijpleiding overstroomt gebied met menselijk afval

Strand in het Spaanse Malaga gesloten na gesprongen rioolpijpleiding overstroomt gebied met menselijk afval

Een STRAND in Malaga is gesloten nadat een kapotte leiding het gebied met rioolwater overspoelde.

De breuk van de rioolbuis heeft de omgeving van het strand van Sacaba in Malaga overspoeld met menselijk afval, wat heeft geleid tot de sluiting.

Het incident, dat plaatsvond op maandag 4 juli, vond plaats als gevolg van werkzaamheden in het gebied en leidde ertoe dat verontreinigd water het strand bereikte en daarmee de ’sanitaire kwaliteit‘ van de zee aantastte.

Volgens Fernando Rueda, van de plaatselijke bewonersvereniging, werd de hele president van het gebied binnen 12 minuten na de breuk overspoeld met water waardoor verschillende auto’s die in het gebied geparkeerd stonden beschadigd raakten.

Door de gesprongen rioolleiding is het getroffen strandgebied, tussen de golfbreker Termica en de monding van de Guadalhorce, voorlopig afgesloten voor het publiek.

In een verklaring heeft de gemeenteraad van Malaga uitgelegd dat de sluiting van de stranden een preventieve gezondheidsmaatregel is totdat de resultaten van de microbiologische analyse aangeven dat het water geschikt is om te zwemmen.

Ondertussen heeft het gemeentelijk waterbedrijf, Emasa, verklaard dat het gemeentelijk bedrijf niet betrokken was bij de werkzaamheden die de schade hebben veroorzaakt, maar de werkzaamheden in het gebied zijn ‚ononderbroken doorgegaan sinds de breuk heeft plaatsgevonden‘ om de situatie zo snel mogelijk te verhelpen.

De voorzitter van de gemeenschap heeft echter gezegd dat de geur in het gebied ‚ondraaglijk‘ is en dat een desinfectieprocedure nodig zal zijn zodra de reparatiewerkzaamheden zijn voltooid.

Siehe auch  Tips voor cricketweddenschappen en wedstrijdvoorspellingen: BYJU'S Jharkhand T20-trofee voor dames 2022

LEES VERDER:

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside