Stoere nieuwe opener gepland in Spanje

Stoere nieuwe opener gepland in Spanje

Donderdag | 16 juni 2022

Een geheel nieuwe openingsdag staat in het teken van een sterk herziene route voor de voorlaatste ronde van het FIA World Rally Championship van dit jaar in Spanje.

Asfaltwegen in de bergen met uitzicht op de Costa Daurada, ten zuiden van Barcelona, ​​blijven de focus van RallyRACC – Rally de España (20 – 23 oktober), maar de organisatoren hebben de wijzigingen in het reisschema omgedraaid.

De eerste etappe van vrijdag ten noorden van de oude rallybasis Salou begint met twee gloednieuwe snelheidstests in Els Omells – Malda (10,66 km) en Serra de la Llena (11,93 km).

Ze worden gevolgd door Les Garrigues Altes (21,44 km) en La Pobla-Riba-roja (17,72 km), die tot 2021 in tegengestelde richting rijden.

Om de uitdaging nog groter te maken, is er geen dienst tussen de ochtend- en herhaalde middaglussen. Het enige uitstel van de deelnemers is een bandenwissel in Flix na het openingskwartet van etappes. De acht tests tellen op tot 123,50km.


Video: RallyRACC – Rally de España 2021


Zaterdag zal bekender zijn. De onveranderde Savalla (14,08 km) en de langste etappe van de rally in El Montmell (24,40 km) sandwichen Querol-Les Pobles (20,57 km), die begint met een nieuwe sectie van 3 km.

Service in Salou’s PortAventura World scheidt ochtend- en middagritten over dezelfde wegen voordat de dag eindigt met de populaire 2,15 km lange straatetappe langs de kust van Salou. De zes etappes zijn 120,25 km lang.

De finale van zondag bestaat uit twee ronden van Pratdip (11,78 km) en Riudecanyes (16,35 km). De eerste is met 2 km verlengd ten opzichte van vorig jaar, terwijl Riudecanyes bekend staat om de rotonde bij Coll de la Teixeta, waar chauffeurs een 360°-donut voltooien voor enorme menigten op de heuvels.

De tweede pas van Riudecanyes vormt de Wolf Power Stage, met bonuspunten voor de snelste vijf bemanningen. De vier etappes beslaan 56,26 km, wat het rallytotaal op 300,01 km brengt in een route van 1405,03 km.


Siehe auch  Lapar untuk bepergian? Judul Netflix 7x yang fantastis untuk penggemar perjalanan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside