Sr dames hockey onderdanen: Odisha, Jharkhand, Haryana, Karnataka bereiken halve finales

Sr dames hockey onderdanen: Odisha, Jharkhand, Haryana, Karnataka bereiken halve finales

Bhopal: Hockey Jharkhand, Hockey Haryana, Hockey Karnataka en Hockey Association Of Odisha stormden de halve finale binnen na het registreren van contrasterende overwinningen in hun kwartfinales in het 12e Hockey India Senior Women’s National Championship 2022 hier zaterdag.

In de eerste wedstrijd van de dag nam Hockey Maharashtra het op tegen Hockey Jharkhand. Beide teams zetten een spectaculaire defensieve prestatie neer in de wedstrijd. Geen van beide teams was in staat om een ​​doelpunt te maken in de reguliere speeltijd en de wedstrijd werd naar een Shootout geduwd. In de Shootout bekeerden Betan Dungdung en Reshma Soreng zich tweemaal, terwijl Nirali Kujur eenmaal scoorde toen Hockey Jharkhand Hockey Maharashtra met 0-0 (5-4 SO) versloeg om de halve finale te bereiken. Voor Hockey Maharashtra scoorde Akansha Singh tweemaal in de Shootout, terwijl Ankita Sapate en Manashri Narendra Shedage eenmaal scoorden.

In de tweede kwartfinale van de dag versloeg Hockey Haryana Uttar Pradesh Hockey met 0-0 (3-2 SO) na een spannende wedstrijd. Beide teams creëerden volop kansen in de wedstrijd om een ​​doelpunt te maken en de leiding te nemen. Maar geen van beide teams kon een doelpunt maken in de reguliere speeltijd en de wedstrijd werd tot shootout geschoven. In de Shootout scoorden Ekta Kaushik, Bharti Saroha en Priyanka voor Hockey Haryana, terwijl alleen Sonal Tiwari en Simran Singh konden scoren voor Uttar Pradesh Hockey.

De derde kwartfinale wedstrijd van de dag was tussen Hockey Punjab en Hockey Karnataka, die ook tot het uiterste ging. Mahima (3′) scoorde een doelpunt voor Hockey Punjab, terwijl Nisha PC (37′) een doelpunt scoorde uit een strafcorner voor Hockey Karnataka. De wedstrijd eindigde in de reguliere speeltijd 1-1 en werd doorgeschoven naar de Shootout. In de shootout scoorde Vidya KS tweemaal, terwijl Poojitha BN, Pooja M.D en Anjali HR eenmaal scoorden toen Hockey Karnataka Hockey Punjab met 1-1 (5-4 SO) versloeg. Kirandeep Kaur, Navpreet Kaur, Navjot Kaur en Sarabdeep Kaur scoorden voor Hockey Punjab in de Shootout.

Siehe auch  Ras adalah konsep yang berbeda - Alzheimer's Nijmegan Studentplat

In de laatste kwartfinale van de dag nam Hockey Madhya Pradesh het in een pittige wedstrijd op tegen Hockey Association Of Odisha. Prashu Singh Parihar (10′) scoorde het enige doelpunt voor Hockey Madhya Pradesh, terwijl Neha Lakra (38′) het enige doelpunt scoorde voor Hockey Association Of Odisha in de reguliere speeltijd, en de wedstrijd werd beslist door een Shootout. In de Shootout scoorden Neha Lakra en Rojita Kujur toen Hockey Association Of Odisha Hockey Madhya Pradesh met 1 – 1 (0 – 2 SO) versloeg.

IANS

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside